Of- Devlet Hastanesinde Yeni Uygulama!

Of- Devlet Hastanesinde Yeni Uygulama!

Of Devlet Hastanesinde Mart ayında başlayan mesai harici poliklinik uygulaması vatandaşları sevindirdi.

Of- Devlet Hastanesi, özellikle hafta içi ve hafta sonu çalışanlar için büyük kolaylık sağlayacak yeni bir uygulama başlattı. Özellikle Dahiliye polikliniği hafta sonu saat 09:00 ile 13:00 arası, Diş Polikliniği ise hafta içi her gün 17:00 ile 19:00 arasında muayene hizmetlerine açık olması, kamu ve özel sektörde çalışanlar, hafta içi çocuklarını okula gönderenler uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. /resimler/2016-3/17/2348050992881.jpgOf Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban Uysal konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Şubat ayında başlayan mesai dışı poliklinik hizmeti uygulamasının Dahiliye ve Diş Polikliniğinde Mart ayında da devam ettiğini belirterek,? Dahiliye polikliniğimiz hafta sonu saat 09:00 / 13:00 arası,Diş polikliniğimiz hafta içi her gün saat 17:00 / 19:00 arasında  muayene yapacaktır.

Bu konuda vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler olmuştur. Bu uygulama mesai içinde vakit bulamayan yâda işini bırakamayan hastalarımız için çok önemli bir hizmettir. Aynı zamanda  mesai içinde de hastane yoğunluğunu da azaltarak  Sağlık hizmeti sunucularına daha rahat çalışma imkânı sağlamaktadır,?dedi. 

Uysal,? Sağlık Bakanlığımızın nitelikli Sağlık hizmeti sunmak ve hasta memnuiyetini artırmaya yönelik bu uygulamasına tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Of Devlet Hastanesi olarak, Of, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Sürmene, İyidere başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir