Of Devlet Hastanesinde Tıp Bayramı Kutlandı

Of Devlet Hastanesinde Tıp Bayramı Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı Of devlet hastanesinde tüm sağlık çalışanlarının katılımıyla kutlandı.

Of Devlet Hastanesi´nin düzenlediği Tıp Bayramı Programı, tüm sağlık çalışanların katılımıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı..

14 Mart Tıp Bayramı kutlama etkinliklerine, Of Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Of devlet hastanesi Başhekimi Op. Dr.Şaban Uysal,  Of ilçesinde görev yapan tüm hekimler, (Devlet Hastanesi, Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi) ve Sağlık çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. /resimler/2016-3/16/1233493391040.jpgAçılış konuşmasını Ankara´daki Terör saldırısını kınayarak başlayan Of Devlet hastanesi Başhekimi  Op.Dr.Şaban Uysal, 13 Mart´ta Ankara´da meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah ( c.c)´tan rahmet, yaralı olanlara da Acil Şifalar dileyerek, ?14 Mart´ın tarihinin Tıp Bayramı olarak belirlenmesinin sürecini anlatarak 14 Mart 1919 tarihinde  Tıp öğrencilerinin ve tıp mensuplarının düşman işgaline karşı verdikleri vatan savunmasının başlangıcıdır,? dedi.

Uysal, ?Hekimler gece gündüz demeden mesai kavramı olmaksızın çalışan ,ailesini ihmal etse bile hastalarını ihmal etmeyen insanlar olduğunu söyledi.Buna karşın Hekimlerin aslında çok fazla bir beklentilerinin olmadığını sadece emeklerine saygı,bir tebessüm ,bir teşekkür,bir Allah ( c.c ) razı olsun sözcükleri ile mutlu olabileceklerini; Hekimlerin özlük haklarının iyileştirildiği,refah seviyesinin olması gereken seviyeye yükseldiği ve sağlıkta şiddetin sıfır olduğu 14 Martlara ulaşmamız dileği ile konuşmasını tamamladı.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir