Mustafa İnci´sine Kavuştu

Mustafa İnci´sine Kavuştu

Uzungöl´de Büyüleyen Düğün

Uzungöl Çamlık Mahallesinden Ahmet ZORLU (İMAM)´nun yakışıklı oğlu Mustafa ile Demirkapı Köyünden İnci TURAN Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe "EVET" dediler.

Uzungöl ve Demirkapı köyünden yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde insan seli yaşandı. Mahşeri birt kalabalığın yaşandığı düğün töreninde katılımcılar salonda sandalye bulabilmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

Karadediz Müziğinin sevilen ismi ve Kaval alanında Türkiye´de bir numara olan Kerim AYDIN tarafından çalınan kaval eşliğinde düğüne katılanlar saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

Sanatçılar Savaş AKYÜZ ile Serhat YILDIRIM´ın sahne aldığı düğün töreninde düğüne katılanlar saatlerce ve de gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardılar. Yaş Pasta ve Takı töreninin ardından genç çiktlerin düğün töreni gece geç saatlere kadar devam etti.

Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET Diyerek Ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Mustafa İnci ZORLU çiftini bizler de Çaykara Gündem Ailesi olarak Tebrik ediyor ve de genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Mustafa İnci sine Kavuştu

İlginizi Çekebilir