Muhtar Dizdar Saray´da!

Muhtar Dizdar Saray´da!

Dernekpazarı İlçesi Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Namık Kemal Dizdar Cumhurbaşkanımızın Muhtarları davet toplantısında ilçemizin sorunlarını bir dosya halinde Cumhurbaşkanımıza sundu

Dernekpazarı İlçesi Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Namık Kemal Dizdar Cumhurbaşkanımızın Muhtarları davet toplantısında ilçemizin sorunlarını bir dosya halinde Cumhurbaşkanımıza sunmuştu. İstekleri arasında Dernekpazarı ? Çalışanlar-Sultan Murat- Limonsuyu- güzergahındaki  yol bağlantısında eksik kalan betonlamanın yapılması da vardı.Kısa zaman içinde kendisine verilen cevapta planlamaya alındığı yazılıyordu.

Mahallesinin adı gibi çalışkan olan Muhtar Dizdar,İlçe ile İl arasında adeta mekik dokudu ve yol genişleme çalışması için İlçemiz Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ın da  desteği ile Ortahisar Belediyesinden bir eskavatör kepçe aldı. Makine yeterli olmadığından geri alındı ve Büyük Şehir Belediyesi tarafından büyük makine verildi. Kısa zamanda   yol genişlemesi ve kanava açma  çalışmalarını tamamlayıp yolu betonlamaya hazır hale getirdi.Bu çalışmalarla ilgili açıklaması şoyle:

? Sayın Cumhurbaşkanımız dosyamı almakla yetinmeyip beni de dinlediler. Verdiği talimatlar doğrultusunda makineyi aldım.  Yağmur,kar demeden hızlı bir çalışma ile sonuca yaklaştık.İnşallah yaz başı betonlamasını  yapacağız. Bu süreci başlatma ve bitirme aşamasına kadar destek olan başta Sayın Cumhur Başkanımıza,İçişleri Bakanımız ve hemşerimiz Bakan Yardımcısına, Valimize, Büyükşehir,Ortahisar ve Dernekpazrı Belediye Başkanlarına,Daire başkanlarımıza, Sekreterlerine ve de her konuda bize desteğini veren Kaymakamımıza teşekkür ederim?dedi.

Haber: Fahri Düzenli/DERNEKPAZARI



Anahtar Kelimeler: Muhtar Dizdar Saray
temel
25.06.2017 05:35:38
kepçenun kittigi yerte ormani acarak yeni pir tospi yapmistur, pari gestane agaclaruni kesmesaydi cesme te yapmisdur, ormanida acmistur. sagolasun tevledumuz. calisanlarun caliskan muhdaridur. piraz da miledun hakkini yemese eyş olacak turusd olmak keregmegdedur.

İlginizi Çekebilir