Minik Yürekler,Deprem İçin Kumbaralarını Bağışladı

Minik Yürekler,Deprem İçin Kumbaralarını Bağışladı

Deprem sonrasında Milletimiz yaralarını hızlı bir şekilde tek yürek halinde sarmaya çalışırken Çaykara İlçesinde iki minik yürek Kumbaralarını Deprem Bölgesine bağışlayarak örnek oldular.

Deprem sonrasında Milletimiz yaralarını hızlı bir şekilde tek yürek halinde sarmaya çalışırken Çaykara İlçesinde iki minik yürek Kumbaralarını Deprem Bölgesine bağışlayarak örnek  oldular.

Şekersu Mahalle Muhtarı Mehmet Aygün’ün 5 yaşındaki kızı Ebrar Sare Aygün ile 7 yaşındaki kızı Elif Sude Aygün Kumbaralarını Deprem Bölgesinde zarar gören vatandaşlarımıza bağışladılar.

İki Minik yürek babaları Mehmet Aygün ile birlikte 16 Şubat 2023 Perşembe Günü Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i ziyaret ederek Kumbaraların ı Deprem Bölgesine gönderilmek üzere Kaymakam Güzel’e takdim ettiler.

Minik yürekleri örnek davranışlarından dolayı tebrik eden Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Millet olarak deprem yaralarımızı hep birlikte sarmaya çalıştığımızı,birlik,beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde bu çetin günleri aşmaya çalıştığımızı,Ebra Sare ile Elif Sude’nin de minik yürekleri ile bu büyük kampanyaya kocaman bir katkı sağladıklarını bu anlamda bu güzel ve örnek davranışlarından dolayı minik yüreklere teşekkür ettiklerini ifade etti.



İlginizi Çekebilir