Minik Öğrenciler Göz Kamaştırdı

Minik Öğrenciler Göz Kamaştırdı

Çaykara Fatma Bilge Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği büyük beğeni topladı.

Çaykara Fatma Bilge Anaokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı sonu nedeniyle düzenlediği programa öğrenci velileri büyük ilgi gösterdiler.  

Fatma Bilge Anaokulu tarafından Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen yıl sonu gösterisini, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş ,okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını okul müdürü Nalan Okur Ataman yaptı.  

/resimler/2016-5/20/2048304808535.jpgAtaman konuşmasında, ?Fatma Bilge Anaokulu öğrencilerinin haftalar süren emek ve çabaları sonucu ortaya çıkan sosyal ve kültürel aktiviteleri sizlerle paylaşmaktan mutluyuz. Çocuklarımızın toplum önünde kendilerini ifade edebilme, kendilerine olan güvenlerini arttırma, Türk kültürünü tanıma ve sergileme, büyüdüklerinde arşivlerindeki tatlı anılarının olduğu bir gün yaşatmak için bu programı hazırladık,?dedi. 

Daha sonra Minik öğrencilerin oynadıkları oyunlar ve sergiledikleri hünerleriyle salonda bulunan herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Yaşları 4 ile 6 olan minikler, giydikleri renkli kıyafetlerle ve oynadıkları oyunlarla izleyenlerden tam not aldı. Gösterilerin ardından öğrencilerin mezuniyet belgeleri verilmesinin ardından program sona erdi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir