Mine ve Ertuğrul Evleniyor

Mine ve Ertuğrul Evleniyor

Uzungöl Filak Mahallesinden Mine Uçan ile Uzungöl Hocalı Mahallesinden Ertuğrul Karagöz 10 Kasım 2018 Cumartesi Akşamı Uzungöl´de gerçekleştirilecek olan düğün töreni, ile dünya evine giriyorlar.

MİNE VE ERTUĞRUL EVLENİYOR

Uzungöl  Filak Mahallesinden Mine Uçan ile Uzungöl Hocalı Mahallesinden Ertuğrul Karagöz 10 Kasım 2018 Cumartesi Akşamı Uzungöl´de gerçekleştirilecek olan düğün töreni, ile dünya evine giriyorlar.

Uzun seneler İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Otobüs Şöförü olarak çalıştıktan sonra Uzungöl´e geri Dönen ve Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden olan Yusuf Uçan´ın Dünyalar Güzeli Kızı Mine ile Uzun seneler Uzungöl Belediyesi ve Meteoroloji Uzungöl Müdürlüğünde görev yaptıktan sonra emekli olan şu anda ise Tuırizm ile uğpraşan Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden Mustafa Karagöz´ün oğlu Ertuğrul´un Düğün Törenlerinin çok kalabalık olması bekleniyor.

Genç Çiftlerimiz Mine &Ertuğrul Karagöz Çifti Misafirlerine şu şekilde sesleniyorlar:

?Hayatlarımızı birleştireceğimiz bu özel günümüzde Tüm Gönül Dostlarımızın Mutluluğumuzu paylaşmalarını temenni ediyoruz?

Düğün yoğunluğu boyunca herkese ulaşmaya çalıştıklarını ve de tüm Gönül Dostlarını Düğüne davet etmeye çalıştıklarını ifade eden Genç Kayıpederler Yusuf Uçan ve Mustafa Karagöz yine de gözden kaçan gönül Dostlarımızın bulunabileceğini bu vesile ile bu haberin bir düğün davetiyesi kabul edilmesini ve haberi gören herkesin mutluluklarını paylaşmak üzere düğünlerine iştirak etmelerini istediler

/resimler/2018-11/9/1328154696496.jpgKINA 9 KASIM CUMA AKŞAMI

Mine & Ertuğrul Karagöz çiftinin Kına Törenleri 9 Kasım 2018 Cuma Akşamı saat 18.00´da Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilecek.

DÜĞÜN DE SEZGİN OTEL´DE

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri ise 10 Kasım 2018 Cumartesi Akşamı Saat 18.00´da Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilecek.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Genç Çiftlerimizi bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor Sevgili Mine &  Ertuğrul Karagöz Çiftine sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

İŞTE DÜĞÜN DAVETİYESİ

MİNE  &  ERTUĞRUL

Hayatlarımızı Birleştireceğimiz bu özel günümüzde mutluluğumuzu bizimle paylaşmanız dileğiyle

KINA:9 Kasım 2018 Cuma Saat 18.00

YER:Uzungöl Sezgin Otel

DÜĞÜN:10 Kasım 2018 Cumartesi Saat 18.00

YER:Uzungöl Sezgin Otel



Anahtar Kelimeler: Mine Ertuğrul Evleniyor

İlginizi Çekebilir