Millet Partisi Meclis Adayı Mutluoğlu'ndan Çaykara'ya Mesaj Var.

Millet Partisi Meclis Adayı Mutluoğlu

Millet Partisi Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi adayı Mehmet Mutluoğlu seçimin son 10 gününe girerken açıklamalarda bulundu.

Millet Partisi Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi adayı Mehmet Mutluoğlu seçimin son 10 gününe girerken açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Mutluoğlu'nun 31 Mart yerel seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde Çaykara’lı dostlarına ve tüm Çaykaralı hemşirelerine   hitaben yapmış olduğu açıklama:

EDİBALİ DUA EDER

KARTALIMIZ UÇAR GİDER

ÇAYKARA O NE GÜZEL BİR YER

VARIN ALIN EY YİĞİTLER!

Çok değerli Çaykaralı dostlarım, hemşerilerim;

Mahalli seçimler için sandık başına gitmemize çok az bir süre kaldığı bu günlerde hepinizi tekrar sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Bu zaman zarfında gerek dağıttığımız bildirilerimle, gerek yazdığım şiirlerimle, gerekse özellikle Çaykara basınımız ve diğer vasıtalarla; Çaykaramızın bütün köylerine, bütün dostlarımıza ve bütün insanlarına ulaşarak bu mahalli seçimlerde benim 11 kişiden oluşan Çaykara Belediyesi meclis üyeliğine ve eğer Çaykara'da en çok oy alan üç kişiden biri  olabilirsem Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine aday olduğumu duyurmaya ve sizlerden destek istemeye çalıştım.

Bugüne kadar geldiğimiz seçim sürecinde gerekse köyüm olan Taşören(Zeleka) köyünden ve çevre köylerinden ve gerekse Çaykara'nın her köyünden ve her evinden ciddi anlamda destek bulduğumu ifade ederek tüm Çaykaralılara teşekkürlerimi,şükranlarımı sunarım.

Sandık başına gitmemizin çok yaklaştığı bu günlerde; Büyükşehir Belediye başkanının seçileceği beyaz oy pusulasında değil,

Çaykara Belediye Başkanımızın seçileceği mavi oy pusulasında değil,

Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin seçileceği sarı oy pusulasında kitap ve hilalin hizmetkarı; kitap ve hilali kainatın doğusuna ve batısına hakim kılacak kanatları doğuya ve batıya açılan; uğruna 53 yıldır ömrümü adadığım Millet Partisi'nin  çift başlı beyaz kartalını ve altında yazan ben Mehmet Mutluoğlu'nu seçerseniz Millet Partisi'ni temsilen tek bir kişi olarak 11 kişilik Çaykara Belediyesi meclis üyeliğine ve yine tek bir kişi olarak Çaykara'mızı temsilen 3 kişiden biri olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine seçilmiş olacağım.

Zengini ile, okumuş insanıyla,alimiyle, bürokratı ile,  çalışkan ve sevgi dolu insanı ile büyük maddi ve manevi güce sahip olan Çaykara'mızın bu büyük gücünü harekete geçirerek ve birleştirerek; sizlerin o büyük gücünüzü de yanımıza alarak; sizlerle birlikte Çaykara'mıza çok büyük hizmetler yapma azminde ve kararındayız.

Çok güzel ve özel insanlar yetiştiren Çaykara'mızla ilgili büyük bir heyecanımız var, büyük projelerimiz var ve büyük hizmet aşkımız var.

Bana küçük bir dayanak verin arkama sizin büyük desteğinizi ve gücünüzü alarak hep birlikte Çaykara'mız için büyük hizmetler gerçekleştirelim.

Ömrümüzün bu son deminde çok değerli siz Çaykaralı seçmenlerimizin bize bu imkanı vereceği inancı içerisindeyim.

Seçimlerin şahsınız, aileniz, Çaykarımız, Büyük Türk milleti, İslam dünyası ve insanlık için hayırlara vesile olmasını gönülden dilerim.

Bu vesileyle en kalbi selam, sevgi hürmet ve muhabbetlerimi sunarım.

Seçimde kullanacağınız oyların ve vuracağınız mührün hayırlı, uğurlu ve mübarek olmasını gönülden dilerim.

Mehmet Mutluoğlu

Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adayı



İlginizi Çekebilir