MHP Milletvekili Adayı Yavuz Aydın Çaykara'da

MHP Milletvekili Adayı Yavuz Aydın Çaykara

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmalarına Çaykara'da devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmaları kapsamında bugün Çaykara'ya geldi. 

MHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Çaykara'da pazarcı esnafıyla buluştu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra ilçede bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Aydın vatandaşlarla sıcak sohbetlerde bulunarak sorunlarını dinledi. Ziyaretler esnasında Aydın'a, İl başkanı Muammer Deneli, ilçe Başkanı Recep Yıldız ve Yöneticileri eşlik etti. 

Her yerde olduğu gibi Çaykara'da Esnafın zor durumda olduğunu söyleyen vekil adayı Aydın,"Şu an esnafı kalkındıracak ekonomi yok. Kapı kapı gezip esnafı ziyaret ediyoruz. Çok acı gerçeklerle karşılaşıyoruz. Onurunu temin etmek için dükkânını kapatmayan esnaf var. Kapandı denmesin diye dükkânıma kilit vuramıyorum diye dert yanan esnaf vardır,” dedi. /resimler/2015-5/19/1432541552435.jpg

Ülkemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl'de birçok alanın koruma altına alınarak turizm alanı ilan edilmesine karşı yıllardır sorunların çözülemediğini ifade eden Aydın,  "Yöreye doğal güzellikleri bozmadan ve geleneksel yapıya uygun olarak çok yönlü sosyal tesisleri de bulunan yüksek kapasiteli konaklama tesisleri inşa etmek zorundayız. Bunun için, devlet olarak teşvik uygulanması lazım, "dedi.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir