MHP Çaykara Teşkilatı Görevden Alındı

MHP Çaykara Teşkilatı Görevden Alındı

MHP Çaykara İlçe Başkanı Recep Yıldız ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Merkez Talimatıyla Görevden Alındı.

MHP´de 2014 yılından bu yana Çaykara İlçe Başkanı görevini yürüten Recep Yıldız ve yönetim kurulu, genel merkez talimatıyla görevden alındı yerine Cemal Balcıoğlu atandı.

Görevden alınan Çaykara İlçe Başkanı Recep Yıldız 18 Ağustos 2016 tarihinde MHP Genel Merkezi tarafından yönetim olarak görevinden alındıklarını açıkladı. 

Recep Yıldız," 9 yıldır özverili çalışmalarına rağmen kendilerine has politika geliştirmek ve MHP´de yenilenme istemeleri nedeniyle bedelini ödediklerini söyledi. Bizim Kanımızda ülkücü kanı vardır. Bize verilen her görevi özverili çalışmalar yaptık. Bize inanan bizimle gönül birliği içerisinde olan hiçbir partilimizin başını öne eğdirecek davranışa müsaade etmedik. Ülkücü olmanın edebi, başımız hep dik, alnımız hep açık gezdik. Yerel ve genel seçimlerde adaylarımızla hep omuz omuza mücadele verdik. Genel Merkezimizin direktifi doğrultusunda hareket ettik. Ama maalesef umduğumuzu bulamadık. Değişimin şart olduğuna inandık. Delege iradesine saygı istedik. Kendimize Türk milliyetçiliğine, ülkücülüğe has politikalar istedik. Hiçbir güce payanda olmak istemedik. Ve sonuçta bedelini ödüyoruz. Kesinlikle kırgın ve küskün değiliz. Bu dava bizim. Bunu bir bayrak yarışı olarak değerlendiriyoruz. Biz MHP´de yeniden yapılanmasıyla büyüyebileceğine inanıyoruz. İnandıklarımızla yolumuza devam edeceğiz. Bu güne kadar çalıştığımız değerli arkadaşlarıma ve Çaykara halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz ekip olarak hep varız. Var olmaya devam edeceğiz," dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir