Mehmet Kara Çaykara Belediye Başkan Adayı

Mehmet Kara Çaykara Belediye Başkan Adayı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Çaykara Belediye Başkanlığı için Mehmet Kara Bağımsız aday olduğunu açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Çaykara´da gündeme sürpriz bir isim çıktı. Çaykara Belediye başkanlığı için eğitimci Mehmet Kara seçim kuruluna müracaat ederek bağımsız adaylığını resmen açıkladı. 

Çaykara´da Bozulan düzene çekidüzen vermek için bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıklayan Mehmet Kara,? Turizm merkezi Çaykara için yapılacak çok işler var. İlçemizin ufkunu açacak olan yeni projelerimle hizmet etmek için adayım. Çaykara için yaptığımız projeler geleceğimizin teminatı ve göstergesi olacaktır. Allah nasip eder göreve gelirsem tüm hemşerilerimizi siyaset gözetmeden kucaklayacağım. İlçemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Önümüzdeki günlerde İlçemiz için hazırladığımız projeleri Kamuoyu ile paslaşacağız. Tüm Çaykaralılardan destek bekliyorum. Teşebbüs bizden takdir Allah´tan, ?dedi./resimler/2019-2/20/2032455518686.jpgMEHMET KARA KİMDİR?

1956 yılında Çaykara Eğridere mahallesinde doğdum. İlk-Orta ve Lise tahsilimi Çaykara´da tamamladım. Yüksek tahsilimi Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünde tamamladım. 1979 yılında Kahramanmaraş ili Elbistan İlçesi Akbayır ortaokulunda matematik öğretmeni olarak göreve başladım. Daha sonra Kahramanmaraş ili Türkoğlu İlçesi Beyoğlu ortaokulunda Müdür Yardımcılığı, Ordu İli Gölköy ilçesi Kozören Ortaokulu müdürlüğü, Hatay ili Kırıkhan ilçesi Kırıkhan Lisesi matematik öğretmenliği ve aynı ilçede Gazi lisesinde matematik öğretmenliği görevlerinde bulundum. 

1988 yılında Trabzon Kanuni ortaokuluna atandım ve 1989 yılına kadar burada görev yaptım. 1989 yılında Çaykara ilçesi Ataköy Sağlık Meslek lisesine kurucu okul müdürü olarak atandım. Bu okulu kısa sürede eğitim ve öğretime açarak bu okulun 1999 yılına kadar aralıksız müdürlüğünü yaptım. Binlerce sağlık personeli yetiştirdim. 1999 yılında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsüne Müdür yardımcısı olarak atandım. 2000 yılında tekrar Ataköy Sağlık Meslek Lisesine Müdür olarak atandım ve bu görevi 2006 yılına kadar sürdürdüm ve bu görevden emekliye ayrıldım. 

Haber Çaykara Gündem Gazetesi 



SÜLEYMAN ÇALIŞKAN
29.08.2022 15:49:38
Sayın Mehmet Kara, Ağabeyinizin ölüm haberini yeni duydum.Ölene Allahtan Rahmet Kalan kederli aile ve dostlardına sabırlar dilerim.

İlginizi Çekebilir