Mehmet İle Pınar Şimdi Çok Mutlu

Mehmet İle Pınar Şimdi Çok Mutlu

Uzungöllü Genç Turizmci Mehmet Zeren İle Öğretmen Pınar Özdemir Uzungöl´de Düzenlenen Masal Tadında Muhteşem Bir Düğün Töreni İle Evlendiler

Uzungöl´ün En Sevilen Genç Turizmcilerinden Mehmet Zeren İle Trabzon´dan Pınar Özdemir 14 Ekim 2017 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan mahşeri bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe ?EVET? dediler

Uzun seneler Uzungöl İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmeni,Müdür Yardımcısı,Müdür ve de azimli çalışmaları ile gecesini gündüzüne katarak mesai kavramı tanımadan hizmet verdikten sonra 2014 yılında Emekli olan Öğretmen Mustafa Zeren´in yakışıklı Turizmci oğlu Sevgili Mehmet Zeren ile Of´ta öğretmenlik yapan Dünyalar güzeli kızımız Pınar Özdemir´in düğün töreninde adeta insan seli yaşandı./resimler/2017-10/15/1337179118868.jpgGenç çiftlerin düğün törenlerine İstanbul´dan Uzungöllü İş Adamı Cemal Akyüz,Uzungöl Eğitiminin temel yapı taşlarından 19701-1980´li yıllarda Uzungöl´de Eğitimin şekillenmesinde en büyük pay sahibi Emekli Öğretmen Cevat Şahin,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ve Trabzon ile Uzungöl´den yüzlerce davetli katıldı.

Sandalye ve masa yetmemesi sebebi ile onlarca masa ve de yüzlerce sandalye takviyesi yapılmasına rağmen salon yine yetmedi.Düğüne katılan yüzlerce davetli düğünü ayakta takip etmek durumunda kalırken Sezgin Otel´in Restaurant bölümü de hınca hınç doldu taştı.

TRABZON´DAN MUHTEŞEM KATILIM

Genç çiftlerin düğün törenlerine Trabzon´dan muhteşem bir katılım gerçekleştirildi.Gelin Pınar Özdemir´in Ailesi ve yakınlarıonın büyük bir ilgi gösterdikleri düğün törenine Trabzon´dan yaklaşık 150 davetli katıldı./resimler/2017-10/15/1338145213683.jpgKÖPRÜDE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Sezgin Otel´in dere tarafındaki köprüden salona giriş yapan gelin ve damadın salona girişleri esnasında köprü boyunca uz

GİRİŞ DANSI BÜYÜLEDİ

Pınar Özdemir Mehmet Zeren çifti nmisafirlerin alkış tufanı eşliğinde salona girdiler.Davetlilerin ayakta alkışladıkları muhteşem giriş dansının ardından gelin ve damat salondaki yerlerini aldılar.

RESMİ NİKAH TÖRENİ

Genç çiftlerimizin nikah törenleri salonda gerçekleştirildi.Genç Çiftlerin Nikah Şahitlikleri Olgun Özdemir,Mehtap Şahin ve Yasemin Turan Tarafından gerçekleştirildi.

Çaykara Belediyesi Evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz tarafından genç çiftlerin nikah kıyma merasimleri gerçekleştirildi.Nikah Kıyma Töreninin ardından evlenme Cüzdanı İbrahim Yılmaz tarafından Gelin ve Damada Takdim edildi.

HAKAN ÇEBİ-SİNAN DEMİR

Piyanist Hakan Çebi´nin çaldığı birbirinden güzel şarkılara Sanatçı Sinan Demir de sesi ile eşlik edince ortaya muhteşem bir görüntü çıktı.Bu muhteşem görüntüyü hem gelin ve damat hem de misafirler kaçırmadı.Genç çiftlerin sahnedeki muhteşem dansına misafirler de eşlik edince ortaya renkli ve de çok güzel görüntüler çıktı./resimler/2017-10/15/1339121933591.jpgAyrıca Sanatçıların çaldıkları ve de okudukları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlendiler.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde özellikle Takı Töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri hem tebrik etme imkanı yakaladılar hem de mutluluklarını paylaşmış oldular.

KAVALIN ÜSTADI UZUNGÖL´DE

Kavalı Türkiye´ye ve de Dünyaya sevdiren isim Türkiye´nin en büyük kaval sanatçısı Çaykara´lı Hemşerimiz Sevgili Kerim aydın genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı./resimler/2017-10/15/1339571778238.jpgÇaldığı birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Kerim aydın her zaman olduğu gibi alkış tufanı eşliğinde sahneden ayrıldı.

EROL VE DURSUN´DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Uzungöl´ün her düğününün baş tacı Sanatçılarımız Erol Akyüz ve Dursun Akyüz Genç ç.iftlerin düğün töreninde birbirinden güzel oyun havaları ile misafirleri coşturdu.

EÇİNOS FIRTINASI KASIRGAYA DÖNDÜ

2015  Yılında çıkardığı ilk albümü ile Karadeniz Müziğinde fırtınalar estiren Uzungöllü Sanatçı EÇİNOS genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı./resimler/2017-10/15/1341103342166.jpgOkuduğu birbirinden güzel türküler ile düğüne katılan misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı EÇİNOS hem hayranları ile hasret giderdi hem de bir kere daha hayranlarının gönlünü fethederek alkış tufanı eşliğinde sahneden ayrıldı.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Coşkun un tavan yaptığı genç çiftlerimizin düğün törenlerinde eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Sanatçıların çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları eşliğiğnde düğüne katılan davetliler adeta eğlenceye doydu.

DİNİ NİKAH TÖRENİ

Genç Çiftlerin Dini Nikah Törenleri de Salonda kıyıldı.Uzungöl Merkez Camii Müezzini Hanefi Şahin Hocamız tarafından kıyılan dini nikahın ardından yine Hanefi Şahin Hocamızın okuduğu dualar ve Dini Sohbet  ile birlikte Dini Nikah Töreni sona erdi

FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Düğünün son bölümünde ise fotoğraf çekimleri gerçekleştirdi.Gelin ve damat hem aileleri hem de sevdikleri ile birlikte bolca fotoğraf çektirerek ömürlerinin bu en anlamlı gününü kalıcı hale getirmiş oldular./resimler/2017-10/15/1342149437258.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en anlamlı,en güzel ve de en önemli kararlarını veren genç çiftlerimiz Sevgili Pınar & Mehmet Zeren çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

UZUNGÖL´ÜN EN HARBİ DELİKANLISI

Öncelikle şunu açık yüreklilik ile ifade etmek isterim Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Uzungöl´de gelecek adına pırlanta gibi bir nesil yetişiyor.Aldıkları aile terbiyesinin yanı sıra yine almış oldukları mükemmel eğitim ile  Uzungöl gençliği adeta ışık saçıyor etrafına.

Yetişen ve de İş Hayatına atılmaya başlayan bu muhteşem gençliğin Uzungölü değişime taşıyacağını ve de Uzungöl Turizmine bambaşka bir çehre kazandıracağını bir eğitimci olarak iddia ediyorum.

Günümüzde Uzungöl´de hangi Tesise giderseniz gidin sizleri bu genç jenerasyondan bir işletme sahibi karşılayacak ve de hizmet kalitesinde de kesinlikle memnun kalacaksınız.

Bu gençlerimizin içerisinde belki de en özel ve de en fazla konuşulması gereken isimlerden bir tanesi de dün akşam düğün törenini gerçekleştirdiğimiz Sevgili Mehmet Zeren.

Sevgili Mehmet Bütün Uzungöl için çok özel ve de çok farklı bir isim.Tabiri caiz ise 7´den 70´e herkesin çok sevdiği ve de saygı duyduğu bir isim Sevgili Mehmet Zeren.

Peki nedir Sevgili Mehmet´i farklı ve özel kılan.Her şeyden önce o dünyalar tatlısı pırlanta gibi yüreği.O sıcacık yüreğine Uzungöl´ün tümk sevgilerini sığdırmayı başarmış bir insan Sevgili Mehmet Zeren?

Aldığı Mükemmel Eğitimi pırlanta gibi yüreği ile birleştirince de ortaya herkesin çok sevdiği değer verdiği,örnek gösterdiği pırlanta gibi bir gencimiz çıkmış oldu Sevgili Mehmet Zeren sayesinde.

Dün akşam Uzungöl´ün Sevgisi Sezgin Otel´e sığmadı Sevgili Mehmet?Senin o pırlanta gibi yüreğini salonda yer bulabilenler paylaşabildi ancak.Ancak şunu çok iyi biliyoruz.Dün akşam Tüm Uzungöl´ün kalbi senin o dünyalar güzeli yüreğin için çarptı.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Mehmet Pınar Şimdi Mutlu

İlginizi Çekebilir