Mehmet Beyzanur´una Kavuştu

Mehmet Beyzanur´una Kavuştu

Mehmet şimşek İle Beyzanur Yasitten Uzungöl´de Düzenlenen Dillere Destan Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler

MEHMET BEYZANUR´UNA KAVUŞTU
Uzungöl Çamlık Mahallesinden Muhammet şimşek´in Oğlu Mehmet ile Hatice Kaya´nın Dünyalar güzeli kızları Beyzanur Yasitten Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.
Uzungöl´de Turizmcilik yapan Trabzon Denizcilik İl Müdürlüğünde görevli Seyfullah Kaya´nın yeğeni Beyzanur ile Uzungöl´de Turizmcilik yapan Muhammet Şimşek´in yakışıklı oğlu Mehmet´in düğün törenlerinde mahşeri bir kalabalık yaşandı.

/resimler/2017-10/1/1318145731959.jpg
Uzungöl ve de Uzungöl dışından gelen yüzlerce davetlinin katıldığı düğün törenizde düğüne katılan misafirler salonda yer bulmakta güçlük çektiler.Çoğu misafir düğünü ayakta takip etmek zorunda kaldı.
İKİ GÜZEL ŞİİR
Kısa bir süre önce genç yaşta hayata veda eden Damadın Annesi Habibe Şimşek için yazılan iki güzel şiir düğünde okundu.Uzungöl Merkez Camii İmamı Hanefi Şahin hocamız tarafından yazılan güzel şiirler düğüne katılan davetliler tarafından göz yaşları ve de dualar eşliğinde dinlendi.
DURSUN AKYÜZ EROL AKYÜZ
Uzungöl´ün çocuğu her düğünde Uzungöl halkı ile birlikte olan Sanatçı Erol Akyüz ve Dursun Akyüz´ün sahne aldıkları düğün törenlerinde düğüne katılan davetliler gönüllerince muhteşem bir gece yaşadılar.
EÇİNOS´TAN MUHTEŞEM PERFORMANS
2015 Yılında çıkardığı ilk albümü ile Karadeniz müziğinde fırtınalar estiren Karadeniz Müziğinin en önemli Sanatçılarından Sanatçı Eçinos genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.
Okuduğu birbirinden güzel türküleri ile hayranlarını zaman zaman hüzünlendiren zaman zaman da coşturan ve de eğlendiren Sanatçı Eçinos her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı.
NURETTİN KAHVECİ´DEN KAVAL RESİTALİ
Karadeniz Müziğinin en önemli kaval sanatçılarından Nurettin Kahveci mükemmel bir sahne performansı ile Uzungöl Dostlarını kavala doyurdu.

/resimler/2017-10/1/1319204639451.jpg
Düğüne katılan davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Nurettin Kahveci´nin muhteşem kavalı eşliğinde gönüllerince eğlenmenin tadına vardılar.
OYUN HAVALARI BÜYÜLEDİ
Sanatçı Erol Akyüz´ün çaldığı ouyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler muhteşem oyunları ile davetlileri büyülediler.Birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilere muhteşem bir akşlam yaşatan davetlilerin muhteşem performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.
YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ
Yaş pasta ve de takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri ömürlerinin en mutlu günlerinde hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.
EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ
Eğlencenin gecenin geç saatlerine kadar devam ettiği düğün töreni Aile Fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en mutlu ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Beyzanur & Mehmet Şimşek çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Mehmet Beyzanur Kavuştu

İlginizi Çekebilir