Masal Gibi Bir Düğünle Evlendiler

Masal Gibi Bir Düğünle Evlendiler

Çaykara Eğridere Mahallesinden Ali Faruk Can ile Konyalı Havvana Bükbük Trabzon´da gerçekleşen görkemli düğün töreniyle evlendi.

Çaykara, Eğirdere Mahallesinden, Öğretmen Cafer ile Meral Can ailesinin yakışıklı oğulları işadamı Ali Faruk Can ile Konyalı aile Nazire Besra ile Mahmut Bükbük ailesinin öğrenmen kızları Havvana Bükbük Trabzon Yomra ilçesinde bulunan Sandal Otelde düzenlenen dillere destan düğünle evliliğe merhaba dediler. 

Gelin ve damadı bu mutlu günlerinde başta Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, aileleri, iş arkadaşları ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı. 

Açık havada kıyılan nikâhla ortak bir hayata ?evet? diyen Havvana ve Ali Faruk, daha sonra kapalı salona alkışlar içinde giren genç çift, ilk önce düğün dansını yaptı. 

Davetlilerle tek tek ilgilenen Havvana ve Ali Faruk, daha sonra kendileri için hazırlanan düğün pastasını kesti. Düğünde arkadaşları ve yakınlarıyla doyasıyla eğlenen genç çiftin heyecanı gözlerinden okundu. Gelin ve damat törende yakınlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak yeni çiftlere ömürboyu mutluluklar dileriz./resimler/2016-10/15/2349311231047.jpgHaber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir