Masa Tenisinde Şampiyon ÇPAL

Masa Tenisinde Şampiyon ÇPAL

İlçemizde bulunan Lise Öğrencileri arasında düzenlenen Masa Tenisi İlçe Şampiyonluğu müsabakalarında Finalde Çaykara Anadolu Lisesini 3-2 yenmeyi başaran Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Turnuvada Çaykara Şampiyonu olmayı başardı.

MASA TENİSİNDE ŞAMPİYON ÇPAL

Cumhuriyetimizin İlan Edilişinin 99. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çaykara İlçemizdeki okullarımızda devam ederken bir yandan da ?19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor? Bayramı hazırlıkları başladı

İlçemizde bulunan Lise Öğrencileri arasında düzenlenen Masa Tenisi İlçe Şampiyonluğu müsabakalarında Finalde Çaykara Anadolu Lisesini 3-2  yenmeyi başaran Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Turnuvada Çaykara Şampiyonu olmayı başardı.

3 OKUL KATILDI

Liseler Arası Masa Tenisi İlçe Birinciliği Turnuvasına Çaykara İlçemizden 3 okul katıldı.

1-Çaykara Anadolu Lisesi

2-Çaykara Anadolu Lisesi

3-Cevdet Sunay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

FİNAL NEFES KESTİ

Oynanan Grup müsabakalarının ardından ilk iki sırada yer alan Çaykara Anadolu Lisesi ile Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Final Müsabakasında karşı karşıya geldiler.

Son derece zevkli ve çekişmeli geçen Final Müsabakası sonrası rakibini 3-2 yenmeyi başaran Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Çaykara Şampiyonu olmayı başardı

ÖDÜLLER 19 MAYIS´TA

Masa Tenisi İlçe Turnuvasında dereceye Giren Öğrencilerimize Kupa ve Madalyaları 19 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlçe Resmi Töreninde verilecek.

EZELİ REKABETTE BU DEFA ÇPAL GÜLDÜ

Çaykara İlçemizde bulunan tüm okullarımız arasında Spor Müsabakaları anlamında ç.ok tatlı bir rekabet yaşanıyor./resimler/2019-4/26/1109395208594.jpgBu tatlı rekabetlerden bir tanesi de Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Çaykara Anadolu Lisesi arasında yaşanıyor.

Öncelikle şunu açık yüreklilik ile ifade etmek isterim.Her iki okulumuzda da kendilerini öğrencilerinin başarılarına adayan iki çok başarılı ve örnek gösterilmesi gereken Beden Eğitimi öğretmenlerimiz var.

Çok Programlı Anadolu Lisesinde Yavuz Güler Öğretmenimiz,Çaykara Anadolu Lisesinde ise Erol Malkoç öğretmenimiz?

Tabi bu tatlı rekabete Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Bozoğlu lakabı ile tandığımız Sevgili Zihni Boz Öğretmenimizi de eklemek gerekiyor.

Öğretmenlerimiz bu kadar iddialı ve idealist olunca öğretmenlerimiz arasındaki bu tatlı rekabet doğal olarak öğrencilerimize de ytansıyor.

Bundan yaklaşık bir ay önce Trabzon İlimizde Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.Bu maçlarda Çaykara Anadolu Lisesi Trabzon İkinciliğini elde ederken ezeli rakipleri Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi ise Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başarmıştı

Çaykara İlçe Turnuvasında ise tam tersi oldu.Bir başka ifade ile Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Rakibinden rövanşı almış oldu.Bu defa Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi İlçe Şampiyonu olurken Çaykara Anadolu Lisesi ise Çaykara İlçe İkinciliğini elde etti.

Bu tatlı rekabetten dolayı her iki okulumuzu da tebrik ediyor ve bu tatlı rekabetin Çaykara İlçemize Sportif anlamda bir çok başarı kazandıracağını umut ediyoruz.

Haber:Hilmi Kanık

 



Anahtar Kelimeler: Masa Tenisinde Şampiyon ÇPAL

İlginizi Çekebilir