LG Telefon Satışları ile Rekor Kırdığını Açıkladı!

LG Telefon Satışları ile Rekor Kırdığını Açıkladı!

Yeni nesil bütün akıllı telefonlar, teknolojik üstünlük yaratarak ateşli bir rekabet içinde.

Yeni nesil bütün akıllı telefonlar, teknolojik üstünlük yaratarak ateşli bir rekabet içinde. Takip etmesi bile zorlaşan gelişmeler sonucunda, tüm markaların mobil telefon modelleri, yabana atılamayacak kadar önemli ve farklı özellikler taşıyor. Son iki yılda lg telefon sektöründe inanılmaz bir gelişme kaydetti ve bu yıl karını %70 artırdığını açıkladı.

Ekonomi analistlerine göre bu kârın sebebi ürettiği teknoloji ürünlerinden değil, Güney Kore´nin para birimi olan Won´un değer kazanması ile ilgili olsa da lg telefon satış adedi ile de sektörün söz sahibi isimlerinden olduğunu kanıtlıyor.

LG Telefon Sektöründe Agresif!

Mobil iletişim, dijital görüntü cihazları, dijital medya ve dijital aletler sektörlerinde faaliyet gösteren Güney Koreli teknoloji devi LG, 1947´de attığı temellerini iş disiplini ile ünlü Doğu felsefesinden alıyor. Dünya ile entegre olduğunda ise çalışma yapısında agresif, fakat kararlı bir denge kurduğu da çok açık fark ediliyor.

Özellikle 2014 yılında göreve gelen CEO´SU Juno Cho´nun teknoloji ve pazarlama atakları ile başarı grafiğine hızlı bir ivme kazandıran LG, Türkiye pazarında da en yüksek satış rakamlarını buluyor. Yüksek LG teknolojisini en iyi fiyatlarla bulmak için http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/lg/ linkini kullanabilirsiniz. 



İlginizi Çekebilir