Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Bir Kurban Bayramı´na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz

Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, kardeşlik duygularımızın daha da pekiştiği, sevginin, hoşgörünün ve şefkatin arttığı müstesna günlerimizden biri olan Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha erişmiş olmanın coşkusu ve heyecanı içindeyiz. 

Sosyal yönü çok güçlü olan kurban ibadetinin, yüzyıllardan beri yoksulları kollayan, paylaşımda dengeyi sağlayan bir işlevinin olduğu muhakkaktır. Her yıl  milletçe büyük bir coşku ile kutladığımız Kurban Bayramı toplumsal düzenimizin ve işleyişimizin manevi vasıtaları arasında yer almaktadır. Büyük milletimizin fertleri arasında kavuşmanın ve buluşmanın yaşandığı bir dönem olan bayramlar, sosyal hayatımızın düzenlenmesi bakımından vazgeçilemez ve yeri doldurulamaz bir özelliğe sahiptir. Bu yönüyle bayramlar, milli ve manevi değerler sistemimizin bir parçası olarak milletimizin kültür hazinesinde her zaman var olacaktır.  

Bu duygu ve düşüncelerle, "ÇAYKARA GÜNDEM GAZETESİ" ailesi olarak; Dünyanın neresinde olursa olsun tüm hemşerilerimiz başta olmak üzere, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Büyük Türk Milleti´nin ve İslam Âlemi´nin Kurban Bayramı´nı kutluyor, vatanımızın her köşesindeki milletimizin tüm fertlerine Cenab-ı Allah´tan sağlık ve mutluluk diliyoruz.

ÇAYKARA BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ TOK, VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI../resimler/2015-9/23/1136553928000.jpgÇaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, tüm Müslümanların bayramını kutlayarak "Sevgi, dostluk, kardeşlik duygularının yüceldiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çoğaldığı birlik ve beraberliğimizin temel taşlarından bayramlar; toplumumuzun manevi zenginlik kaynaklarından olduğunu," ifade etti. 

Tok,? bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, üzüntüde ve kıvançta birleştirmekte ve bu değerlerin içtenlikle yaşanmasını sağlamaktadır. Kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevginin, saygının, hoşgörünün ve kardeşliğin zirveleştiği, milletçe birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğinin gösterildiği, bir kurban bayramını daha kutlamanın heyecanı içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Bu Kurban bayramının ülkemizde ve ilçemizde birlik, beraberlik, hoşgörü ve huzur ortamı içerisinde geçmesini, her geçen gün büyüttüğümüz sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olması dileği ile tüm hemşerilerim başta olmak üzere, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı´nı kutlar; sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi. 

NOT: Çaykara Belediyesinde Bayramlaşma 3. Gün Cumartesi Günü Saat 10:00´da Başkanlık Makamında gerçekleştirilecek.

 

Çaykara´da Kurban Bayram namaz vakti: 6:47

 

www.caykaragundem.com 



İlginizi Çekebilir