Kübra İle Ali İhsan´ın Mutluluk Öyküsü

Kübra İle Ali İhsan´ın Mutluluk Öyküsü

Uzungöl Merkez Büyükköy Mahallesinden Ali İhsa Şahin ile Kübra Şahin Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl Merkez Büyükköy Mahallesinden Ali İhsan Şahin ile Kübra Şahin Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl´ün Yetiştirdiği en önemli İlim Adamlarımızdan Uzungöl Merkez Camii Müezzini Hanefi Şahin Hocamızın Yakışıklı Oğlu Beden Eğitimi Öğretmeni Ali İhsan Şahin ile İzmit´te İkamet eden Uzungöl´lü İş Adamlarımızdan Tevfik Şahin´in Dünyalar Güzeli Kızı Kübra´nın Düğün Törenleri Muhteşem Bir Katılım ile gerçekleşti./resimler/2018-9/3/1319475937736.jpg01 Eylül 2018 Cumartesi Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Salonun tıklım tıklım dolduğu Dünün Töreninde Uzungöl belki de tarihinin en rokor katılımı ile gerçekleşen düğün törenlerinden bir tanesini yaşadı.

ŞAHİN´DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Damadın Babası Uzungöl Merkez Camii Müezzini Hanefi Şahin Düğününün başlangıcında Misafirlere bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi./resimler/2018-9/3/1320452813845.jpgSevinç ve Mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Hanefi Şahin Hocamız bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Tüm Gönül Dostlarına teşekkür Borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Müslümanın Müslüman Kardeşine karşı en önemli Görevlerinden bir tanesinin de Müslüman Kardeşinin acı ve sevincini paylaşmak olduğunu ifade eden Hanefi Şahin Hocamız bu gün bu mutlu günlerinde katılımları ile düğünlerini onurlandıran tüm Gönül Dostlarına her iki aile adına müteşekkir olduklarını sözlerine ekledi.

SEMAZEN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Semazen Gösterisi ile başladı.Gümüşhane´den Gelen Uzungöl Damadı Alim Bayır Hocamız ve Ekibi tarafından gerçekleştirilen Semazen Gösterisi Davetlilerden çok büyük bir alkış aldı./resimler/2018-9/3/1321526565176.jpgKur´an-ı Kerim Tilaveti,İlahiler,Dini Sohbet ve Dua Bölümlerinden oluşan Program Sunumu Alim Bayır Hocamız tarafından büyük bir başarı ile icra edildi.

Ayrıca Ezan Okuma Yarışması Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi olmayı başaran Umutcan Doğan Tarafından Okunan Ezan ve Dualar Düğüne Katılan Davetlilerden çok büyük bir ilgi gördü.

RESMİ NİKAHI BAŞKAN TOK KIYDI

Genç Çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyılırken Genç Çiftlerin Nikah Şahitliklerini ise İbrahim Taşçı ve Güngör Ayvaz  yaptı.

Yeni evlenen Gençlere iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta her zaman birbirlerine Destek olmalarını önererek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Evlilik kavramının sevgi saygı,hoş görü ve paylaşma kavramlarını içerisinde barındıran çok özel ve farklı bir ortam olduğunu gençlerimizin bu değerlere  önem verdikleri sürece ömürleri boyunca hep mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.

Yeni Evlenen çiftlerden Vatanına ve Milletine bağlı dini değerlere önem veren ve de yaşam şeklini bunlara göre şekillendiren nesiller yetiştirmelerini isteyen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Yeni evlenen gençlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir ömür dileklerinde bulundu.

Resmi İmzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanı Belediye Başkanı Hanefi Tok Tarafından Gelin Kübra Şahin´e Takdim edildi.

Daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Damat Ali İhsan Şahin´e  Bağımsızlığımızın Sembolü olarak Türk Bayrağı ve de Kur´an-ı Kerim Takdimi gerçekleştirildi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Yaş Pasta Kesim Töreni ve Takı Töreni iler devam etti.Özellikle Takı Töreninde Düğüne katılan Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem Genç Çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmuş oldular hem de Genç Çiftlerimizi sahnede Tebrik Etmenin mutluluğunu yaşamış oldular.

Düğünün son bölümünde ise Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Her iki ailenin de çok kalabalık ailelerden oluşması ve de dost ve akrabalarının çok olması sebebi ile Resim Çekme Töreni yaklaşık 1 saat kadar sürdü./resimler/2018-9/3/1322509378839.jpgDİNİ TÖREN

Genç Çiftlerimizin Dini Nikahları ise Uzungöl Büyükköy Cami İmamı Ahmet Şahin Hocamız tarafından gerçekleştirildi.

Düğünün sonunda ise Sezgin Otel Bahçesinde gerçekleştirilen Muhteşem Havai Fişek Gösterisi ile Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri tamamlanmış oldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Kübra & Ali İhsan Şahin  Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir