Köknar Ortaokulu Altın Çağ Bilim Fuarında

Köknar Ortaokulu Altın Çağ Bilim Fuarında

Trabzon´da Forum Alışveriş Merkezinde Açılan Altın Çağ Bilim Fuarı Köknar Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri Tarafından Ziyaret Edildi.

İLK ETKİNLİK KÖKNAR ORTAOKULUNDAN

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Çaykara İlçemizde Yoğun bir Eğitim Öğretim Temposunun  yanı sıra Sosyal Etkinlikler de başladı

Öğrencilerimizin sadece akademik alandaki başarılarının hedeflenmediği bunun yanı sıra bir yandan Sosyal ve de Kültürel Faaliyetler ile öğrencilerimizi hem dinlendirme hem de yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak amacı ile sosyal etkinlikler tüm hızı ile devam ederken bir yandan da sportif aktiviteler ile öğrencilerimizin ruhsal ve de fiziksel olarak kendilerini yetiştirmelerinin hedeflendiğini sözlerine ekledi.

/resimler/2017-9/28/1444344386391.jpg

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile bir5likte ilk sosyal etkinliğimiz İlçemizin en uzak okullarından birinden geldi.

Çaykara Köknar Ortaokulu öğrencileri Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Esra ASLIYÜCE BAYIR ve Okul Müdürü Taner BAYIR eşliğinde Trabzon Forum AVM önünde bulunan Altın Çağ´da Bilim Sergisini Ziyaret Etti.

ALTINÇAĞ´DA BİLİM SERGİSİ NEDİR?

 "Altın Çağ´ da Bilim Sergisi, Türk ve İslam Medeniyetleri´nin 7 - 16. yüzyıllar arasında, müslümanlığın altın çağı olarak bilinen dönemde yaptıkları icatların anlatıldığı interaktif bir sergidir. Dünyada ilk defa bu konu ile alakalı müslüman bir ülke tarafından tasarlanmıştır. Tamamı yerli ve milli bir ekip tarafından tasarlanmış ve üretilmiş Altın Çağ´ da Bilim Sergisini gezmekten öğrenciler büyük keyif aldılar.

/resimler/2017-9/28/1444587668162.jpg

 Sergi ziyaretinden sonra öğrenciler yeni vizyona giren "Kocaayak ve Oğlu" Çizgi animasyon sinema filmi izlediler. Yemek arasından sonra Forum girişinde bulunan Uzay balonunda uzayla ilgili bilgiler aldılar.

Etkinlik ile ilgili görüşlerini aldığımız Köknar Ortaokulu Müdürümüz Taner Bayır Okullarının akademik başarısının yanında sosyal ve kültürel etkinliklere önem vererek öğrencileri her açıdan yeterli konuma getirerek vizyonunu yerine getirdi.

/resimler/2017-9/28/1445232668672.jpg

Köknar Mahallesinin Çaykara İlçemize en uzak mahallelerden bir tanesi olduğunu ifade eden Okulu Müdürü Taner Bayır ancak öğretmen arkadaşları ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içersisinde öğrencilerimizi hem Merkezi Sistem Sınavlarına hem de geleceğe hazırlamaya çalıştıklarını ifade etti.

 



İlginizi Çekebilir