Kırıkkale TSO Seçimini Çaykaralı İşadamı Kazandı

Kırıkkale TSO Seçimini Çaykaralı İşadamı Kazandı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri gerçekleştirildi. Seçimi Çaykaralı işadamı Ahmet Varlı Kazandı.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri gerçekleştirildi. Seçimi Çaykara Yeşilalan Mahallesinden olup Kırıkkale´de ikamet eden işadamı Ahmet Varlı Kazandı. 

Günlerdir süren seçim hazırlıklarının sonunda Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası´nda organ seçimleri Cumartesi günü gerçekleştirildi. Oy verme işlemi sabah saat 09.00´da başladı. Mevcut başkan Ahmet Varlı başkanlığındaki Mavi Liste ve Cemalettin Akdoğan başkanlığındaki Beyaz Listenin yarıştığı seçimlerde Kırıkkale Ticaret ve Sanayi odasına kayıtlı toplam 1095 üye oy kullandı. 13 Meslek Grubunun 11´ini alarak seçimden galip çıkan Ahmet Varlı, verdikleri güven oylarıyla kendilerini yeniden yetkilendiren oda üyelerine teşekkür etti. ?Kırıkkale´ye hizmete kaldığımız yerden daha büyük bir azimle devam edeceğiz´ diyen Varlı, yeni dönemde yeni projelerle üyelere daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını ifade etti./resimler/2018-4/7/2136340876519.jpgwww.caykaragundem.com



ALİ KEMAL AYDIN
16.04.2018 03:36:50
Sevgili AHMET Beye öncelikle zorlu ne olduğu ne zaman olacağı belirsiz süreçte artısı ile göstermiş olduğu başarı sürecini tebrik ediyorum. Siyaset üstü kurum ve kuruluş olarak TİCARET ve SANAYİ ODASINI Ekip ve Takım ruhuyla dilerim en iyi şekilde temsil eder. BİZ ler güzelliğimiz artı özelliklerinden bir TRABZONLU kişilik ve kimlik olarak onur ve gurur duyarız. SİZ varsanız BİZ varız. SELAMLAR ? SEVGİLER?..

İlginizi Çekebilir