Kırıkhan Ticaret Odası Seçimini Numan Bölükbaş Kazandı

Kırıkhan Ticaret Odası Seçimini Numan Bölükbaş Kazandı

Hatay Kırıkhan´da yapılan Ticaret Odası Seçimlerini Çaykaralı Hemşehrimiz Numan Bölükbaş kazandı.

Hatay Kırıkhan´da yapılan Ticaret Odası Seçimlerini Çaykaralı Hemşerimiz Numan Bölükbaş kazandı. 

14 Nisan 2018 de yapılan Kırıkhan Ticaret Odası Başkanlığı seçimin sonuçları belli oldu. 2 adayın yarıştığı ve 745 kişinin oy verdiği seçimde Çaykaralı hemşerimiz  Numan Bölükbaş 478 oy, Kemal Durgun 261 oy aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı. 8 grupta yapılan seçimlerde 8 grubun da galibi olarak 22 Meclis Üyesi ile birlikte başkan seçildi./resimler/2018-4/14/2040077168723.jpgYeni dönem Kırıkhan Ticaret Odası Başkanı olarak seçilen Numan Bölükbaş yaptığı konuşmasında ? Yaklaşık 5-6 aydan bu yana hep birlikte çalışıyoruz ve emeğimiz karşılığını bugün almış bulunmaktayız. Seçimi kazandık ama asıl görevimiz bundan sonra başlıyor, daha çok çalışarak Kırıkhan´ı daha müreffeh ve yaşanabilir hale getirmeliyiz. Birlik ve beraberlik için hareket edip, iş, fikir ve proje üreterek Kırıkhan için neler yapabileceğimi hep birlikte el ele vererek konuşmalıyız. Kırıkhan´daki iş adamları, esnaf arkadaşlarımızın dertleriyle dertlenmek, sorunlarını çözüme kavuşturmak için hep birlikte hareket ederek elimizden geleni yapacağız. Bu seçim sürecinde bana desteklerini esirgemeyen tüm Kırıkhan´lı hemşerilerime Teşekkür ediyorum? dedi. 

NUMAN BÖLÜKBAŞ KİMDİR?

1968 yılında Kırıkhan´da doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kırıkhan´da tamamladı. 5 dönem Kırıkhan Ticaret Odasında görev yaptı. Bir dönem Kırıkhan Spor as başkanlığı görevi yaptı. Adana´da Hünpa pazarlama şirketi, Kırıkhan´da Hüner Mobilya- Baza imalatçısı olarak kendi işyerinde işveren olarak çalışmaktadır. 2007 yılından bu yana Karadenizliler Dernek başkanı olarak faaliyet göstermektedir. AK Parti İl Genel Meclis üyelisi olan Numan Bölükbaş, yeni dönem Kırıkhan Ticaret Odası Başkanı oldu.

Haber: Hüseyin Deryal/Kırıkhan

 



ALİ KEMAL AYDIN
16.04.2018 02:30:51
Sevgili NUMAN Kardeşimi öncelikle zorlu ne olduğu ne zaman olacağı belirsiz süreçte artısı ile göstermiş olduğu başarı sürecini tebrik ediyorum. Siyaset üstü kurum ve kuruluş olarak TİCARET ODASINI Ekip ve Takım ruhuyla dilerim en iyi şekilde temsil eder. BİZ ler güzelliğimiz artı özelliklerinden bir TRABZONLU kişilik ve kimlik olarak onur ve gurur duyarız. SİZ varsanız BİZ varız. SELAMLAR ? SEVGİLER?..

İlginizi Çekebilir