Kaymakam Güzel’den yeni Of Devlet Hastanesine ziyaret

Kaymakam Güzel’den yeni Of Devlet Hastanesine ziyaret

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, yapımı tamamlanan yeni Of Devlet hastanesi Başhekimi Op.Dr. Şaban Uysal’ı ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı tarafından 2018 yılında yapımına başlanan 150 yataklı Yeni Of Devlet Hastanesi tamamlanarak 17 Ekim tarihinden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlandı. Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Çevre ilçelere hizmet verecek olan yeni Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Şaban Uysal’ı makamında ziyaret ederek, ‘ hayırlı’ olsun dileklerini iletti.

Ziyarette, Kaymakam Güzel’e yeni hastane hakkında bilgiler veren Başhekim Op.Dr.Şaban Uysal, “ Yeni Hastanemiz ileri tıp teknolojisini, geniş ve deneyimli uzman hekim kadrosuyla 17 Ekim 2022 tarihinde, Of ve çevre ilçelerinde yaşayan halkın hizmetine sunduk. Hastalıkların tanısını en ileri teknolojiye ait cihazlar aracılığıyla koyarak, uzman hekimlerimiz ve deneyimli personelimiz eşliğinde hastalarımızın tedavisini kusursuzca gerçekleştirerek halkımıza her anlamda sağlık hizmeti vermek için çalışıyoruz. Nazik ziyaretleri için Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, yeni inşa edilen hastaneyi çok geniş ve ferah bulduğunu belirterek, “ İnşallah bölgemizin adına güzel sağlık hizmetlerine vesile olur " dedi.



İlginizi Çekebilir