Kaymakam Güzel'den Köseli Mahallesine Ziyaret

Kaymakam Güzel

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Köseli Mahallesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Çaykara İlçesinde göreve başladığı tarihten itibaren periyodik olarak Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren ve hem vatandaşların hem de muhtarların sorunlarını yerinde dinleyen Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,27 Temmuz 2022 Çarşamba günü Köseli Mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Güzel’i Köseli Mahallesinde Köseli Muhtarı Mustafa Özen ile Cami İmamı Cemil Mutlu karşıladılar.

Kaymakam Güzel ve Muhtar Özen ilk olarak yaşlı ve hasta olan vatandaşları evlerinde ziyaret ettiler.Yaşlı ve hasta vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Güzel yaşlı ve hasta vatandaşlardan taleplerini Muhtara iletmelerini,imkanlar ölçüsünde destek verme gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Daha sonra Köseli Mahallesi ve Mezire yollarını ziyaret eden Kaymakam Güzel buralarda yapımı tamamlanan altyapı çalışmaları ile ilgili olarak Muhtar Özen’den bilgi aldı.

Son olarak Köseli Mahallesi Muhtarlık Odasında vatandaşlar ile bir araya gelen Kaymakam Muhammet Güzel,vatandaşların dilek ve taleplerini dinledi ve imkanlar ölçüsünde ellerinden geldiği kadar Kamu –yararını ön plana çıkaracak bir şekilde tüm mahallelere en kaliteli hizmeti taşımaya ve insanlarımızın yaşam standartlarını ellerinden geldiği kadar yükseltmeye çalışacaklarını ifade etti.Vatandaşlardan dilek ve taleplerini Muhtar Özen’e iletmelerini isteyen JKaymakam Güzel bu taleplerin Muhtarlar tarafından kendilerine ulaştırılacağını ve aciliyet durumuna göre imkanlar ölçüsünde vatandalşların sorunlarına çözüm bulabilme gayreti içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Kaymakam Muhammet Güzel’in Köseli Mahallesi vatandaşları ile buluşması sıcak bir ortamda ve karşılıklı bir sohbet havası içerisinde gerçekleştirildi.



İlginizi Çekebilir