Kaymakam Güzel,Çaykara'ya Veda Ediyor

Kaymakam Güzel,Çaykara

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,tayinin Bingöl İli Genç İlçesi Kaymakamlığına çıkması sebebi ile Çaykara İlçesine veda etmeye hazırlanıyor.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,tayinin  Bingöl İli Genç İlçesi Kaymakamlığına çıkması sebebi ile Çaykara İlçesine veda etmeye hazırlanıyor.

23 Ağustos 2023 tarihinde yayınlanan Mülki İdari Amirleri Yer değişikliğine ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararnamesi doğrultusunda Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Bingöl İli Genç İlçesi Kaymakamlığı görevine atandı.

İlk görev yeri Bartın İli Kuruçeşme İlçe Kaymakamlığı olan Kaymakam Güzel,ikinci görev yeri olarak ise 2021 Yılında Çaykara İlçe Kaymakamlığı görevine atanmıştı.

2021 Yılından bu yana Çaykara Kaymakamlığı görevini yürüten Kaymakam Muhammet Güzel,Çaykara İlçesinde oluşturmuş olduğu mükemmel ve huzur dolu çalışma ortamı ,Çaykara insanı ile oluşturmuş olduğu örnek iletişim ve çalışma şekli dolayısı ile her kes tarafından çok sevilen örnek bir Kaymakam olarak tanınıyor.

ÇAYKARA’DAN MUHAMMET GÜZEL GEÇTİ

2021 Yılında atandığı Çaykara Kaymakamlığı görevi ile Çaykara İlçesi ile mükemmel bir uyum ve çalışma ortamı oluşturan Kaymakam Muhammet Güzel,Çaykara İlçesinde gerek Kamu Kurumları,gerek STK’lar,gerek Muhtarlar Derneği ve Mahalle Muhtarları ve de vatandaşlar ile kurmuş olduğu mükemmel iletişim ve Çaykara İlçesini her alanda en güzel bir şekilde temsil etmesinin yanı sıra her proje ve çalışmaya sunmuş olduğu destek ve katkı ile de Çaykara İlçesinde çok sevilen bir Kaymakam olarak tanınıyordu.

Örnek Devlet Adamlığının yanı sıra,sade ve mütevazi  yapısı,her zaman,her yerde Ç:aykara insanı ile bir araya gelmesi ve her insanın derdine derman olmaya çalışması ile de tanınan Kaymakam Muhammet Güzel,2 senelik görev süresi içerisinde tüm Çaykara insanının yüreğinde taht kurmayı başardı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte iki sene boyunca çok büyük bir uyum içerisinde Çaykara İlçesine ve Çaykara insanına hizmet taşıma sevdası peşinde koşan Kaymakam Muhammet Güzel, Başkan Tok ile birlikte Çaykara İlçesinin her mahallesine,her yaylasına,her köşesine götürülmeye çalışılan çalışmanın önünde yer almaya ve Çaykara İnsanına en güzel bir şekilde hizmet taşıma sevdası peşinde koşmaya çalıştı.

Pandemi sonrasında Çaykara İlçesinde göreve gelen Kaymakam Güzel,Çaykara insanı ile çok büyük bir uyum içerisinde çalışarak insanlarımızın Pandemi dönemini başarılı bir şekilde atlatmasında da çok büyük bir rol oynadı.

Hayatında Eğitime ve öğrencilere çok farklı bir yer ayıran Kaymakam Muhammet Güzel,Çaykara İlçesinde görev yaptığı iki sene içerisinde fırsat buldukça öğretmen ve öğrenciler ile bir arada bulunmaya,gecenin ilerleyen saatlerine rağmen kurs ve ETÜT çalışmalarında öğrenci ve öğretmenler ile bir arada bulunarak onlara moral motivasyon desteği sağlamaya,eğitim öğretim ve okullar ile ilgili önüne gelen her proje ve çalışmaya koşulsuz olarak tam destek sağlamaya,kısacası eğitimin,öğretmen ve öğrencinin bulunduğu her çalışmanın en önünde yer alarak eğitime koşulsuz destek verme çalışmalarının içinde olmaya çalıştı.

Çaykara Muhtarlar Derneği ve Mahalle Muhtarları ile mükemmel bir çalışma ortamı oluşturmayı başaran Kaymakam Muhammet Güzel,belirli periyotlar ile Muhtarlar ile gerçekleştirmiş olduğu toplantı ve organizasyonlar ile Muhtarların hizmet taleplerini dinlemeye,bu hizmet taleplerinin çözümü aşamasında tüm imkanlarını kullanmaya çalışmasının yanı sıra sürekli alanda ve sahada yer alarak gerçekleştirilen her çalışmayı yakından takip etti.

2023 Yılı Şubat Ayında 12 İlimizde meydana gelen Deprem felaketinin ardından Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte örnek bir çalışma gerçekleştiren Kaymakam Muhammet Güzel,Çaykara ilçesinden onlarca kamyon yardım ve destek malzemesi ile yakacak ve giyecek yardımının deprem bölgesine ulaştırılmasına öncülük ederken ayrıca toplanma Merkezi olarak belirlenen ÖÇaykara Gençlik Merkezinde hem destek malzemelerinin toplanması hem de deprem bölgesine gönderilmesi konusunda günlerce çok yoğun bir tempo içerisinde insanlarımıza hizmet verdi.

İlk babalık heyecanını Çaykara İlçesinde yaşayan ve oğlu Ahmet Mete’ye Çaykara İlçesindeki görevi esnasında kavuşmanın tatlı heyecanını yaşayan Kaymakam Muhammet Güzel Çaykara İlçesindeki görevi esnasında bir başka tatlı heyecana da tanıklık etti.

Çaykara ile ilgili gerçekleştirilen her etkinlik,organizasyon,fuar,şenlik gibi organizasyon çalışmalarında hep en ön sırada yer almaya çalışan Kaymakam Muhammet Güzel,hem Çaykara İlçesinde hem de Trabzon’da ve İl dışında gerçekleştirilem Çaykara ile ilgili her şenlik ve organizasyonun içerisinde aktif bir şekilde yer alarak Çaykara İlçesini en mükemmel şekilde temsil etmeye çalıştı.

Konya doğumlu olan Kaymakam Güzel,2021-2022 Futbol sezonunda doğduğu ve gönül verdiği Konyaspor ile görev yaptığı ve bir ömür boyunca yüreğinde renklerinin tatlı sıcaklığını yaşayacağı bordo mavi renkler olan Trabzonspor arasında yaşanan tatlı Şampiyonluk yarışı heyecanına tanıklık etti.

Trabzonspor Futbol Takımının Şampiyonluk hikayesine tanıklık eden Kaymakam Güzel çok az Kaymakama nasip olacak bir şekilde Şampiyon bir takımın İlçe Kaymakamı olarak Çaykara İlçesine veda etti.

KAYMAKAM MUHAMMET GÜZEL’İ TANIYALIM

Kaymakam Muhammet Güzel 1993 yılında Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2016 yılında mezun oldu. Niğde'nin Ulukışla ve Çamardı ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Aynı yıl girdiği Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine adım attı. Niğde’nin Ulukışla ve Çamardı ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Birleşik Krallık’ın Manchester Metropolitan Üniversitesi’nde dil eğitimi alıp idari ve kültürel yapı üzerine incelemelerde bulundu. Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayarak İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 25.10.2019 tarih ve 17160 sayılı yazıları ile Bartın ili Kurucaşile İlçesi  Kaymakamı olarak görevine başlamıştır. Kaymakam Muhammet Güzel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 20 Ağustos 2021 tarihi itibarı ile Çaykara İlçesi Kaymakamlığı görevine atanmıştı.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Güzel Çaykara' Ediyor

İlginizi Çekebilir