Kaymakam Güzel ve Başkan Tok,Uzungöl'de Depremzede Vatandaşlar İle Buluştu.

Kaymakam Güzel ve Başkan Tok,Uzungöl

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl’de Depremzede vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen ziyarette Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk ile Okul Müdürü Zennur Sezer de yer aldılar.

Kaymakam Muhammet Güzel ve Belediye Başkanı Hanefi Tok akşam yemeği için Okul Yemekhanesine gelen yaklaşık 100 misafir ile sohbet ederek hem geçmiş olsun dileklerini ilettiler hem de bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordular.

Çocuklar ile bolca sohbet eden Kaymakam Muhammet Güzel ve Başkan Hanefi Tok çocukların Eğitim Öğretim durumları okudukları okullar gibi konularda sohbet ederken Çaykara İlçesinin  her konuda olduğu gibi Eğitim Öğretim konusunda da ailelere her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Güzel ve Başkan Tok’un çocuklar ile sıcak ve tatlı muhabbeti gözlerden kaçmadı.

UZUNGÖL’DE HEM KONAKLAMA HEM YEMEK

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de şu ana kadar yaklaşık 40 aile yerleşti.Otel,motel ve pansiyonlara yerleşen aileler için Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumları Yemekhanesinde her sabah 10.00-11 arasında sabah kahvaltısı ,her akşam 17.30-18.30 arası ise 4 çeşit sıcak yemek veriliyor.

Uzungöl’ün Gönüllü anneleri Okul Müdürü Zennur Sezer yönetiminde gönüllü olarak ve nöbetleşerek her gün Depremzede vatandaşlarımız için sıcak yemek pişiriyorlar.

KAYMAKAM GÜZEL-BİZ BİR AİLEYİZ

Millet olarak çok çetin günlerden hep birlikte geçtiğimizi ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Deprem Felaketinin hepimizin yüreğinde derin izler bıraktığını bu anlamda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,Aziz Milletimize baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini sözlerine ekledi.

Depremden zarar gören aileler için Çaykara İlçesinin her anlamda elini taşın altına koyduğunu ifade eden Kaymakam Güzel Çaykara ve Uzungöl’de çok sayıda ailenin konakladığını,ailelerin tüm ihtiyaçlarının Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çaykara ile Uzungöl’lü Hayırsever İş Adamları tarafından karşılandığını bu anlamda bu gönül köprüsünde emeği geçen herkese minnet borçlu oldukların ı sözlerine ekledi

BAŞKAN TOK-ÇAYKARA HER ZAMAN ÇOK FARKLIDIR

Deprem Felaketinin Millet olarak hepimizin yüreğinde derin izler bıraktığını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Deprem Felaketinin hemen ardından Devletimizin Depremden zarar gören vatandaşlarımızın yardımına ve desteğine koştuğunu,yaraların sarılması için Devlet-Millet el ele vererek Depremin izlerini üzerimizden atmaya çalıştığımızı ifade etti.

Çaykara İlçesinin tüm imkanları ile  Depremden zarar gören vatandaşlarımızın yanında yer aldığını anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,bu destek ve katkılardan bir tanesinin de depremzede vatandaşlarımıza evini ve yüreğini açmak olduğunu ve Çaykara İlçesinin bunu en güzel bir şekilde gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçesinde ve Uzungöl’de gönüllü olarak evini ve yüreğini Depremzede vatandaşlarımıza açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eden Belediye Başkanı Hanefi Tok,ayrıca  Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarında gönüllü olarak Depremzede vatandaşlarımıza her gün 4 çeşit sıcak yemek pişiren Uzungöl’ün Fedakar Annelerine de minnet duygularını ifade etti.

MİSAFİRLER İLGİDE ÇOK MEMNUN

Uzungöl’de mükemmel bir şekilde karşılandıklarını ifade eden depremzedelerden Hüseyin Hallaçoğlu,Kahramanmaraş Elbistan’dan Uzungöl’e geldiklerini Uzungöl’de mükemmel bir şekilde ağırlandıklarını kendi evlerindeki sıcaklığı Uzungöl’de bulduklarını bu anlamda organizasyonda emeği  geçen herkese minnet borçlu olduklarını,Karadeniz insanının yardım severliliğini iyi niyetini hep duyduklarını televizyondan izledikleri dizilerden öğrendiklerini,ancak şimdi Karadeniz insanının içinde yer alarak bu sıcak ilgi ve alakaya tanıklık etme imkanı yakaladıklarını sözlerine ekledi.

Hatay’dan Uzungöl’e gelen Depremzedelerden Ayvaz  Yanmaz ise çok çetin günler geçirdiklerini depremin üzerlerinde çok olumsuz izler bıraktığını yorucu ve çetin bir yolculuğun ardından Uzungöl’e vardıklarını  ancak Uzungöl’de karşılaştıkları sıcak ve güzel ortamın kendileri için çok önemli bir moral kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaret esnasında Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk tarafından çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.



İlginizi Çekebilir