Kaymakam Güzel ve Başkan Tok,Ataköy'de öğrenciler ile buluştu.

Kaymakam Güzel ve Başkan Tok,Ataköy

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Ataköy Mahallesinde DYK Kurslarına devam eden öğrenciler ile buluştu.

6 Ekim 2022 Perşembe akşamı Cevdet Sunay MTAL gece ETÜT çalışmalarını ziyaret eden Kaymakam Muhammet Güzel ve Belediye Başkanı Hanefi Tok’u Ataköy Mahallesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ,Ataköy Mahallesi Muhtarı Murat Öz ile Cevdet Sunay MTAL Okul Müdürü Osman Terzioğlu karşıladı.

Kaymakam Güzel ve Başkan Tok ilk olarak tadilat çalışmaları devam eden Cevdet Sunay MTAL okul binasında incelemelerde bulundular ve çalışmalar ile ilgili olarak Okul Müdürü Osman Terzioğlu’ndan bilgi aldılar.

Daha sonra öğretmen odasında öğretmenler ile sohbet eden Kaymakam Güzel ve Başkan Tok çalışma ve konaklama durumları ile ilgili öğretmenlerden bilgi aldılar.

Okulda devam eden gece ETÜT çalışmaları için sınıfları ziyaret eden Kaymakam Güzel ve Başkan Tok öğrenciler ile sohbet ederek öğrencilerin sınav motivasyonlarını yükseltmeye çalıştılar.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,öğrenciler ile gerçekleştirdiği sohbette Çaykara İlçesinin bir Eğitim Öğretim İlçesi olduğunu,İlçenin tüm paydaşları ile öğrencilerin başarısı için seferber olduğunu,öğrencilerin de azim ve gayretleri ile bu çalışmaları başarıya taşıyacaklarını ifade etti.

Çaykara Belediyesi olarak tüm imkanları ile öğrencilerin hizmetinde olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,kendilerinin eğitim öğretim olarak öğrencilere her türlü imkanı hazırladıklarını ve bundan sonra da hazırlamaya devam edeceklerini,her türlü katkıyı sağlayacaklarını öğrencilerden beklentilerinin ise çok çalışarak ve öğretmenlerinin tavsiyelerine uyarak kendilerine iyi bir gelecek hazırlamaları olduğunu ifade etti.

Kaymakam Muhammet Güzel,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ,Ataköy Muhtarı Murat Öz,daha sonra Okul Müdürü Osman Terzioğlu’nun organizasyonu ile Okul Sinema salonunda UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. Hafta karşılaşması olan Monaco-Trabzonspor karşılaşmasını öğrenciler ile birlikte izlediler.



İlginizi Çekebilir