Kaymakam Erbek'ten Ataköy Mahallesi Ziyaretleri

Kaymakam Erbek

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,28 Kasım 2023 Salı günü Ataköy Mahallesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,28 Kasım 2023 Salı günü Ataköy Mahallesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaymakam Erbek’in Ataköy Mahallesi ziyaretlerine Ataköy Mahallesi Muhtarı Murat Öz de eşlik etti.

Kaymakam Erbek ilk olarak Ataköy Mahallesi Muhtarı Murat Öz’ü Muhtarlık Ofisinde ziyaret ederek mahallede gerçekleştirilen çalışmalar ve Mahallenin dilek ve talepleri ile ilgili Muhtar Öz’den bilgi aldı.

Daha sonra Esnafları ziyaret eden Kaymakam Erbek,Esnaflar ile sohbet ederek dilek ve taleplerini dinledi.

Ataköy Mahallesinde vatandaşlar ile de sohbet eden Kaymakam Erbek,vatandaşların da dilek ve taleplerini dinledi.

Ataköy Cevdet Sunay MTAL’yi ziyaret eden Kaymakam Erbek,Okul Müdürü Cemil Korkmaz ve Müdür Yardımcısı Türkay Özbay’dan okulda gerçekleştirilen çalışmalar ile eğitim öğretim durumu ile ilgili bilgi aldı.

Okulun bölümlerini gezen Kaymakam Erbek,ayrıca okulun Z Kütüphanesinde incelemelerde bulunarak Kütüphanede  kitap okuyan öğrenciler ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı ve öğrencilere kitap okumanın önemi ile ilgili sohbet etti.

Okul ziyaretinde Sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Erbek,derslere katılım sağladı ,öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.

Daha sonra öğrencilerin barındıkları öğrenci Yurduna geçen Kaymakam Erbek öğrenci Yurdunun mutfağında incelemelerde bulundu ve öğrencilere hazırlanan yemek ile ilgili görevli personelden bilgi aldı.

Kaymakam Erbek,daha sonra Öğrenci Yurdunun yemekhanesinde öğrenciler ile birlikte öğle yemeği yedi ve Öğrenciler ile sohbet etti.



İlginizi Çekebilir