Kaymakam Erbek,Şampiyon Öğrenciyi Okulunda Ziyaret Etti

Kaymakam Erbek,Şampiyon Öğrenciyi Okulunda Ziyaret Etti

Kaymakam Erbek,Şampiyon Öğrenciyi Okulunda Ziyaret Etti

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ortak sınavlarda Matematik dalında tüm soruları doğru cevaplayarak 100 tam puan almayı başaran Süleyman Kaplan’ı öğrenim gördüğü okulunda ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Kaymakam Gürdal Erbek 12 Şubat 2024 Pazartesi Günü Taşkırfan Eğitim Kurumlarına gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler kapsamında Süleyman Kaplan’ı da sınıfında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Öğrenciyi elde etmiş olduğu örnek başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Erbek,Çaykara İlçesinin örnek alınan bir Eğitim Öğretim İlçesi olduğunu,Tüm İmkanların öğrenciler için feda edildiğini,Süleyman Kaplan’ın da bu öğrencilere verilen bu emeklerin karşılığının nasıl alındığını sınavlarda elde etmiş olduğu başarı ile ortaya koyduğunu ifade etti.

Süleyman Kaplan’ın elde etmiş olduğu başarının diğer öğrencilere de örnek olması gerektiğini ifade eden Kaymakam Erbek,başarının temel anahtarının planlı ve programlı çalışmak olduğunu,inanan,isteyen her öğrencinin başarıyı elde edebileceğini bu açıdan bakıldığında Süleyman Kaplan’ın elde etmiş olduğu bu örnek başarısı ile diğer öğrenciler tarafından da rol model alınması gerektiğini ifade etti. 

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi Süleyman Kaplan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Ortak Sınavlarda Matematik Dersinde tüm sorulara doğru cevap vererek 100 tam puan almış ve örnek bir başarının altına imza atmıştı.



İlginizi Çekebilir