Kaymakam Erbek,Muhtarlar İle Buluştu.

Kaymakam Erbek,Muhtarlar İle Buluştu.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Gerçekleştirilen toplantıda Çaykara İlçesinde görev yapan Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

21 Kasım 2023 Salı Günü  Çaykara Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Kaymakam Gürdal Erbek’in Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çaykara İlçesinin tüm mahallelerinde görev yapan Mahalle Muhtarları katıldılar.

Toplantıda Güncel konular değerlendirilirken özellikle kış sezonuna girilmesi sebebi ile mahallelerde alınması gereken önlemler,gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar,sürekli iletişim halinde bulunulması ve gelişmeler ile ilgili bilgi verilmesi konularına ağırlık verildi.

Toplantıda her mahalle muhtarı söz alarak kendi mahallesinde gerçekleştirilen,devam eden çalışmalar ile mahallelerin talepleri ile ilgili olarak Kaymakam Erbek’e bilgi sunumu gerçekleştirdi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek Toplantının değerlendirme Bölümünde Muhtarlarımızın vatandaşlarımızın gözleri,kulakları olduklarını,vatandaşlarımızın taleplerini ilgili makamlara ulaştırmak anlamında çok önemli bir görev üstlendiklerini,İlçe Yöneticileri olarak da Muhtarlarımızın bu taleplerini çok önemsediklerini ve ilgili makamlara ileterek Çaykara İnsanının hak ettiği en güzel hizmeti alması için büyük bir azim ile çalıştıklarını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Erbek Muhtarlar Buluştu.

İlginizi Çekebilir