Kaymakam Yıldız,Çalışanlar Mahallesinde

Kaymakam Yıldız,Çalışanlar Mahallesinde

Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız Mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Dernekpazarı Kaymakamlığına atandıktan sonra  Muhtarlar, Kamu Kurumu yöneticileri,İmamlar ve Milli Eğitim çalışanları ile bir dizi toplantılar düzenledikten sonra mahalle ziyaretlerine başladı. Gittiği her mahallede muhtarların ve halkın sorunlarını dinleyip gerekli notlarını aldı. Hasta ziyaretlerinde bulundu.  Bu Cuma günü de Çalışanlar Mahallemizdeydi.Cuma namazından sonra, Tarihi yapı olup, yıkılma tehlikesi arzeden eski okulu inceleyerek  gerekli bilgileri dinledi. Daha sonra toplantı yeri olarak  düzenlenen Okula geçildi.

Muhtar Namık Kemal Dizdar´ ın ikramı olan bide, ayran, tatlı ve çay ziyafeti anında  genel sohbet yapıldı.Mahalle sorunları masaya yatırılarak  çözüm için öneriler getirildi.Kaymakam kendi yetkisi içinde olan  talepleri değerlendireceğini, diğer talapler için de yardımcı olacağını söyledi. Toplantı sonunda  toplu bir fotoğraf çekildi.

Mahalle de hasta olan Emine  Altuncu ile oğlu Yakup ziyaret edildi. Hastalar hakkında diğer oğlu Yusuf dan gerekli bilgileri alan kaymakam ?Her konuda size yardımcı olmaya hazırız. Sıkıntılarınızı bizimle paylaşın. Sık sık görüşelim.? Diyerek ilçeye döndü.



İlginizi Çekebilir