Kaymakam Salih Çiğdem Öğrenciler İle Buluştu

Kaymakam Salih Çiğdem Öğrenciler İle Buluştu

Çaykara Kaymakamı Salih çiğdem Ataköy MTAL(Meleki ve Teknik Anadolu lisesi) Öğrencileri ile akşam yemeğinde bir araya gelerek öğrencilerimizin sorunlarını dinledi.

Çaykara Kaymakamı Salih çiğdem Ataköy MTAL(Meleki ve Teknik Anadolu lisesi) Öğrencileri ile akşam yemeğinde bir araya gelerek öğrencilerimizin sorunlarını dinledi.

20 Ekim 2018 Cumartesi Günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile birlikte Ataköy´e giden Çaykara Kaymakamı Sayın Salih Çiğdem´e ilk olarak Okul Müdürü Cemil Korkmaz tarafından Okul Hakkında Brifing sunumu gerçekleştirildi./resimler/2018-10/21/1011338372507.jpgDaha sonra okulun bölümlerini gezen Kaymakam Salih Çiğdem Öğretmenlerden Okulun Bölümleri Hakkında bilgi aldı. Öğretmenler ile bir toplantı gerçekleştiren Kaymakam Salih çiğdem Öğretmenlerim dilek ve temennilerini de dinledi.

Daha sonra akşam saatlerinde öğrenciler ile bir araya gelen Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ilk olarak öğrenciler ile birlikte akşam yemeğinde birlikte oldular. Daha sonra öğrencilerimizin sorunlarını dinleyen Kaymakam Salih Çiğdem Öğrencilerimize çeşitli konularda tavsiyelerde bulunarak Eğitimin önemini anlattı.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-EĞİTİM EN ÖNEMLİ İŞİMİZ

Çaykara İlçemizin Eğitimde Model olarak Kabul edilen örnek bir İlçe olduğunu ve Eğitim Öğretimde elde edilen Akademik Başarıların yanı sıra gerçekleştirilen Sosyal ve Kültürel etkinlikler ile çok farklı ve özel bir ilçe olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara Kaymakamlığı olarak Eğitim Öğretimde Çaykara İlçemizi daha da üst seviyelere taşıyabilmek için ellerinden gelen Tüm İmkanları Eğitim için seferber edeceklerini sözlerine ekledi.

Eğitimin tek başına gerçekleştirilecek bir etkinlik olmadığını ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçesi olarak bu paydaşların mükemmel bir şekilde oluşturulduğunu Kaymakam, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul müdürü, Öğretmen, veli ve öğrencilerin bu paydaşın birer parçası haline getirildiğini ve de bu ekip çalışmasının Çaykara İlçemizde başarıyı getirdiğini sözlerine ekledi.

Ataköy MTAL Okulumuzda okuyan Öğrencilerimizin çok büyük bir bölümünün Çaykara İlçemizin dışından geldiklerini ve de Anne Baba ile Aile özlemi çektiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem fırsat buldukça öğrencilerimizi ziyaret etmeye ve de aile sıcaklığını öğrencilerimize yaşatmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir