Kaymakam Salih Çiğdem Kurum Amirleri İle Buluştu

Kaymakam Salih Çiğdem Kurum Amirleri İle Buluştu

8 Ekim 2018 Pazartesi Günü Çaykara İlçemizde Göreve Başlayan Kaymakamımız Salih Çiğdem 9 Ekim 2018 Salı Günü İlçemizde Bulunan Kurum Amirleri ile Tanışma ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

8 Ekim 2018 Pazartesi Günü Çaykara İlçemizde Göreve Başlayan Kaymakamımız Salih Çiğdem 9 Ekim 2018 Salı Günü İlçemizde Bulunan Kurum Amirleri ile Tanışma ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Çaykara Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Kaymakam Salih Çiğdem´in Başkanlıklarında gerçekleştirilen Toplantıya Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Aybars Hayta,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Kamil Hoş,İlçe Emni,yet Amiri Göktay Öksüz,Çaykara Mal Müdürü Ekrem Günaydın,İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ersin Yavuz Birkan,Çaykara Nufus Müdürü Hüseyin Kubal,Çaykara İlçe Müftüsü Abdurrahman Koç,Çaykara Orman Şefi Tevfik Canbakkal,İlçe Tapu Müdürü Yılmaz Rasim Limandal,Kütüphane Sorumlusu Mustafa Okutan,İlçe PTT Müdürü Zeynep Hatırnaz ve Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Mesut Selçuk Katıldılar.

Tanışma ve karşılıklı sohbet Ortamında gerçekleştirilen Toplantıda Kurum Amirleri tarafından kendi Kurumları ile ilgili olarak kısa tanıtıcı bilgiler de verildi.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-ÇAYKARA TURİZM VE EĞİTİM İLÇESİ

Çaykara gibi çok önemli bir İlçede Kaymakam olarak göreve başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçemizin geçmişten günümüze kadar Eğitime verdiği önem ve Toplumun Hizmetine sunmuş olkduğu önemli Devlet Adamları ile farklı ve çok özel bir yere sahip olduğunu ifade etti./resimler/2018-10/10/1221497962644.jpgÇaykara İlçemizin Eğitim alanındaki başarı ve atılımlarını büyük bir mutluluk ile öğrendiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçemizin uyguladığı Eğitim Modeli ile Çaykara Eğitim Modeli olarak herkes tarafından Örnek Alınan bir İlçe  olduğunu  Eğitime bu kadar önem verilen bir İlçede  Görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını ,kendi destek ve katkıları ile bu Eğitim Modelinin daha da yukarılara taşınması için her türlü çalışmanın içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemizin aynı zamanda bir Turizm İlçesi olduğunu Ülkemizin en önemli Turizm Merkezlerinden Uzungöl´ün Çaykara İlçemizde bulunduğunu anımsatan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem bunun yanı sıra Sultanmurat Yaylası,Yedigöller gibi çok önemli Turizm Merkezlerinin İlçemizde bulunduğunu Doğal Güzelliği ile bir Doğa Harikası olan Çaykara İlçemizde bir yandan mevcut Turizm Potansiyeli daha ileri seviyelere taşıma çabasında olacaklarını bir yandan da Yeni Doğal Güzellikleri de insanlarımıza tanıtarak bu yerlerimizi de Turizme kazandırmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Çaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´in İlçemizde Göreve Yeni Başlamaları sebebi ile Kaymakamımıza Hayırlı olsun Ziyarewtlerri de devam ediyor.

KAYMAKAM YILDIZ´DAN ZİYARET

Dernekpazarı Kaymakamımız Sayıbn Murat Yıldız Çaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´i Makamlarında ziyaret ederek Hayırlı Olsun Temenilerinde bulundular.

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN ZİYARET

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´i Makamlarında Ziyaret ederek Hayırlı Olsun Dileklerinde bulundular.Çaykara Muhtarlar Dewrneği Başkanı ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç Başkanlığındaki Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´e İlçemizdeki Muhtarların Genel Sorunları hakkında da Bilgiler verdiler./resimler/2018-10/10/1224149996791.jpgUZUNGÖL TURİZMCİLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

İlçemizin Önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından  Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Salih Çiğdem´i Makamlarında ziyaretv ederek Hayırlı Olsun Dileklerinde bulundular.

/resimler/2018-10/10/1225123435249.jpgUzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Uzungöl Turizmciler Derneği Yöneti,m Kurulu Üyesi Hamit İnan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Keleş ve Murat Akyüz´ün katıldıkları ziyarette ayrıca Uzungöl Turizmi ile ilgili Kısa bir Sohbet Toplantısı da gerçekleştirildi.

ESNAF ODASINDAN İLK ZİYARET

Çaykara İlçemizin en sevilen İŞş Adamlarından Ahmet Sevinç´in geçirmiş olduğu ani kalp Krizi sonucunda hayatını kaybet6mesinin ardından Yeni oluştuırulan Yönetim Kurulu Çaykara Kaymakamı Sayın Salih Çiğdem´i Makamında ziyaret ederek Hayırlı Olsun Dileklerinde bulundular.

/resimler/2018-10/10/1225346404540.jpgÇaykara Merkez Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar Başkanlığındaki Yeni Yönetim Kurulu Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem ile kısa bir sohbet de gerçekleştirdi.

ZEKİ BİLGE ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET

İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´i Makamında ziyaret ederek Hayırlı Olsun Dileklerinde bulundular.

Okul Aile Birliği Başkanı Ali, Şükrü Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´e Çaykara İlçemizde Başarı Dileklerini de ilettiler.

Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir