Kaymakam Ayrancı´dan İadeyi Ziyaret

Kaymakam Ayrancı´dan İadeyi Ziyaret

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye başkanı Hanefi Tok´a iadeyi ziyarette bulundu.

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye başkanı Hanefi Tok´a iadeyi ziyarette bulundu.

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´u makamında iadeyi ziyarette bulundu. Daha önce Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Kaymakamımızı makamında ziyaret etmiş ve İlçemizde göreve başlamalarından dolayı Kaymakam Ayrancı´ya hoş geldin dileklerini iletmişti.

Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı da iadeyi ziyaret kapsamında 06 Ocak 2016 Cuma Günü Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´u Makamlarında ziyaret etti./resimler/2017-1/12/1100218432202.jpgÇaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ziyaretlerinden dolayı Kaymakam İhsan Ayrancı´ya teşekkür etti. Birlikte İlçemize Hizmet vereceklerinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Hanefi Tok, Kaymakamımızın İlçemizde göreve başladığı tarihten itibaren göstermiş olduğu gayretleri gördüklerini, Sayın Kaymakamımız ile birlikte İlçemize ve insanlarımıza çok faydalı hizmetler vereceklerini söyleyerek, ?Kaymakamlar konusunda Çaykara İlçemizin çok şanslı olduğunu İlçemizde görev yapan tüm Kaymakamlarımızın İlçemizden ayrılırken insanlarımızın onları gözyaşı ile uğurladığını hatırlatan Belediye Başkanı Hanefi Tok, Kaymakamımızın da İlçemize sayısız hizmetler sunacağını ve de insanlarımızın şimdiye kadar olan tüm Kaymakamlar gibi yeni Kaymakamımız İhsan Ayrancı´yı da bağırlarına basacağını sözlerine ekledi.

İlçemizde göreve başladığı ilk dakikadan itibaren insanların sıcak tavırları ve sempatik tavırları ile kendisine yaklaştıklarını, insanlarımızın bu samimiyetinden çok etkilendiğini ifade eden Kaymakam İhsan Ayrancı insanlarımızın kendisine gösterdikleri bu sevgi seli ve samimiyetin İlçe Kaymakamı olarak İlçemize daha kolay uyum sağlamasına yol açtığını ifade etti.

İlçemizde asla uyum sorunu yaşamadığını ifade eden Kaymakam İhsan Ayrancı şimdi ise çalışma zamanı olduğunu ve de şirin İlçemiz Çaykara´ya birbirinden değerli hizmetler sunarak insanlarımızın kendilerine olan güvenlerine karşılık vereceklerini sözlerine ekledi.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir