Kaymakam Ayrancı Üniversite Öğrencileri İle Buluştu

Kaymakam Ayrancı Üniversite Öğrencileri  İle Buluştu

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Kariyer Adımları 5 Adlı Program İçin Üniversite Öğrencileri ile buluştu

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Karadeniz Teknik Üniversitesine yaptığı ziyaret ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ile Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencileri ile bir araya geldi.

Programda Üniversite Öğrencileri ve Üniversiteden mezun olan Öğrencilerimiz ile bir araya gelen Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ayrıca proje kapsamında Üniversite Öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da bilgi aldı./resimler/2018-4/28/1705200959219.jpgKariyer Adımları 5 Adlı Program kapsamında Üniversite Öğrencilerimiz ile buluşan Kaymakam Ayrancı Program etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere yönelik bir de konuşma gerçekleştirdi.

KAYMAKAM AYRANCI-GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZİN AYNASIDIR

KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi öğrencilerini etkinliklerinden dolayı tebrik eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Üniversitelerin Ülkemizin en önemli Bilimsel Araştırma ve Eğitim Kurumları olduklarını öğrencilerimizin bu örnek çalışma ile Üniversitelerimizin bu özelliklerini bir kere daha ortaya koyduklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-4/28/1706004429789.jpgEğitimde Mesleki Yönlendirmenin çok önemli olduğunu insanlarımızın ilgi duydukları ve de severek yaptıkları iş alanlarına yönlendirilmeleri gerektiğini anımsatan Çaykara Kaymakamın İhsan Ayracı bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Kariyer Adımları 5 isimli etkinlik ile Üniversite Öğrencilerimizin hem öğrencilerimizin hem de mezun olan insanlarımızın yaptıkları işlerden ne kadar memnun olduklarını ortaya kaymaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Çalışma hayatı boyunca Kamuda gördüğü rahatsızlıkların tamamının temelindew Mesleki Yönlendirme ve de insanları yaptıkları işe gönül vermemesi ve de yaptıkları işi yürekten inanarak yapmaması olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı adaleti sağlama ve de yanlışları düzeltebilme aşamasında insanların yaptmış oldukları işe gönül bağının olmasının çok büyük bir öneminin bulunduğunu gönül bağı olmaması durumunda ise  ne kadar emek verirseniz verin bunun hiç bir faydasının bulunmadığını sözlerine ekledi.

KAYMAKAMLIK MESLEĞİ KENDİNİ HALKA DAMAKTIR

Kuşkusuz Kamu Yönetimi Bölümünde okuyan öğrencilerimizin en büyük hayallerinden birinin Kaymakamlık Mesleği olduğunu ifade eden Kaymakam İhsan Ayrancı Kaymakamlığın farklı ve de özel bir Meslek olduğunu bu kutsal mesleğin İdealleri olması gerektiren ve de kendisini mesleğine adanmışlığı gerektiren çok özel ve de farklı bir Yönetim biçimi olduğunu sözlerine ekledi.

Kaymakamlık Mesleğinin diğer Meslek dalları gibi sabah 8 akşam 5 çalışma saatleri içerisinde olmadığını Kaymakamın 24 saatini halka ve de çalıştığı İlçeye ayırmak zorunda olduğunu ifade eden Kaymakam Ayrancı ayrıca bulunduğu İlçeye faydalı olmaya çalışan iyi bir Kaymakamın tüm zamanını çalıştığı İlçenin halkına ayırması gerektiğini ve de onların sorunlarını kendi sorunları gibi kabul etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Mutlu insanların aynı zamanda mutlu bir toplumu meydana getirdiklerini anımsatan Kaymakam Ayrancı çalışmayı gerçekleştiren Tüm akademisyenlerimize ve de öğrencilerimize teşekkür etti

KARİYER ADIMLARINDAN KAYMAKAM AYRANCI´YA PLAKET TAKDİMİ

Kariyer Adımları 5 Organizasyon Komitesi tarafından gerçekleştirdikleri etkinlik ve çalışmalara Destek ve katkılarından dolayı Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya Plaket Takdimi gertçekleştirildi.

KARİYER ADIMLARI 5´İ TANIYALIM

Kariyer Adımları ile ilgili bu sene beşincisi gerçekleştirilen etkinlikte Üniverstede okuyan ve mezun olan öğrencilerimizin yaptıkları işi ne kadar isteyerek ve de severek yaptıkları tespit edilmeye çalışılıyor

İŞTE PROJE BASAMAKLARI

Bir süre önce üniversitemizden mezun oldunuz ve belki de iş yaşamında yerinizi aldınız. Peki Karadeniz Teknik Üniversitesi ve diğer üniversite mezunları neler yapıyor merak ediyor musunuz?

  • Ne kadar sürede iş buluyorlar? 
  • Ne kadar maaş alıyorlar?
  • Hangi sektörlerde ne tür işlerde çalışıyorlar? ve dahası?

CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Endeksi, üniversitelilerin kariyeriyle ilgili pek çok soruya cevap arıyor. Araştırmaya katılarak sizin gibi mezunlara, üniversitedeki gençlere ve üniversite tercihi yapacak öğrencilere daha iyi bir kariyer için destek verebilirsiniz.

BİR ZİYARET DE ELEKTRİK ELEKTRONİK KULÜBÜNE

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı daha sonra ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi Öğrenci Kulübünü ziyaret etti.

Ziyarette Öğrenciler tarafından Kaymakam Ayrancı´ya kendi yapımları olan Yavuz SS İsimli Hidrojen İle çalışan araç hakkında bilgi verildi./resimler/2018-4/28/1706544242316.jpgAracın yapım aşamalarını büyük bir dikkatile dinleyen Kaymakam Ayrancı başarılı ve de örnek çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

KAYMAKAM AYRANCI -ÜNİVERSİTELER EN ÖNEMLİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA KURUMLARIMIZDIR

Üniversitelerimizin en önemli Bilimsel Araştırma Kurumları olduklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Üniversitede okuyan öğrencilerimize Bilimsel Araştırmalar alanında imkan sağlanması gerektiğini imkan sağlandığında öğrencilerimizin çok önemli Bilimsel Çalışmaların altına imza koyacaklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-4/28/1707295368681.jpgKTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümümüzde okuyan öğrencilerimizin ürettikleri Hidrojen ile çalışan otomobilin öğrencilerimize imkan verilmesi durumunda neleri başarabileceklerinin en önemli göstergesi olduğunu ifade eden Kaymakam Ayrancı Tüm Üniversitelerimizde öğrencilerimize bu şekilde Bilimsel Araştırma ortamının sağlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM AYRANCI´YA PLAKET

/resimler/2018-4/28/1708038931186.jpgKaradeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü Öğrencileri tarafından Projelerine desteklerinden dolayı Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya Plaket Takdimi gerçekleştirildi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir