Kayaoğlu Şekersu Muhtar Adayı

Kayaoğlu Şekersu Muhtar Adayı

.Çaykara İlçemizin İlçe Merkezine en uzak olan Mahallelerinden Şekersu Mahallesinde İsmail(Nuri) Kayaoğlu Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Yaklaşan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Adaylar belli olmaya devam ediyor.Çaykara İlçemizin İlçe Merkezine en uzak olan Mahallelerinden Şekersu Mahallesinde İsmail(Nuri) Kayaoğlu Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Şekersu Mahallesi Doğumlu ve Şekersu Mahallesinin en eski yerleşenlerinden ve yaşayanlarından olan İsmail Kayaoğlu Yeni dönemde Muhtar olarak Şekersu Mahallesine hizmet verebilmek için kollarını sıvadı ve seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşık 36 sene boyunca Devlet Memuru olarak Ülkemizin çeşitli yerlerinde Görev yapan İsmail Kayaoğlu son olarak ise Bursa İnegöl´de görev yapıyordu./resimler/2019-2/6/1059370232044.jpgMemleketini çok özleyen ve de ömrünün bundan sonraki bölümünü doğup büyüdüğü topraklarda geçirmek isteyen Kayaoğlu bu sebeple Devlet Memurluğu görevinden Emekliye ayrılarak Uzungöl´e geldi ve Şekersu Muhtar Adaylığını açıklayarak Seçim çalışmalarına başladı.

İSMAİL KAYAOĞLU KİMDİR?

Uzungöl Merkez Kaplanoz Mahallesinin en sevilen ve saygı duyulan isimlerinden  Merhum Nazım Serfa Kayaoğlu´nun küçük oğludur.

Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden İnegöl´de Genç Yaşta Vefat ederek Uzungöl´ü Göz yaşlarına boğan Halit Kayaoğlu´nun Kardeşi olan İsmail Kayaoğlu aynı zamanda Uzungöl´ün son dönemlerdeki en çok sevilen Turizmcilerinden Umut Kayaoğlu´nun da babasıdır.

İlkokul ve Ortaokulu Uzungöl´de Lise Öğrenimini ise Çaykara İlçemizde tamamlayan Kayaoğlu 1982 yılında Orman Muhafaza Memuru olarak Göreve başladı

36 sene boyunca Ülkemizin çeşitli yerlerinde Devlet Memuru olarak Görev yapan Muhtar Adayı Kayaoğlu 2018 Yılı sonunda 36 senelik Devlet Memurluğu görevini gururla tamamlayarak emekli oldu.

Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu şimdi ise engin Devlet Tecrübesi ile sevdalı olduğu topraklara hizmet vermek için  Hizmet Sevdası yolunda Adaylığını açıkladı

KAYAOĞLU-SEVDALI OLDUĞUM TOPRAKLARA HİZMET VERECEĞİM

36 Sene Ülkemizin çeşitli yerlerinde Devlet Memuru olarak görev yaptığını şimdi ise Büyük bir Onur ile 36 sene boyunca yerine getirmiş olduğu Devlet Memurluğu görevini tamamlayarak Emekliye ayrıldığını ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu bundan sonra ise ömrü boyunca özlemini çektiği,yüreğinde büyük bir sevda olarak yaşattığı doğduğu topraklara geri dönmenin ve bu topraklara hizmet verecek olmanın sevdası ile yaşadığını sözlerine ekledi.

Kamu Görevi süresince çeşitli Dernek,Sendika ve Sivil Toplum Kuruluşlarında görev aldığını ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu son olarak ise Bursa İnegöl´de bulunan Uzungöl Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Lokal Yönetimi görevlerini üstlendiğini ifasde etti.

Meslek yaşamı boyunca hiçbir zaman Toplumdan ve STK´larından kopmadığını tam aksine Sosyal yönünün çok kuvvetli olması sebebi ile hep onların içinde aktif olarak yer aldığın ı ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu bu deneyim ve birikimlerini Doğduğu ve gönlünü verdiği yer olan Şekersu Mahallemize ve burada yaşayan komşu ve arkadaşlarımıza hizmet olarak sunabilme sevdası ile yola çıktıklarını sözleri,ne ekledi.

Halkımızın İradesine çok büyük bir saygı duyduğunu ve de kararın tabi ki Kıymetli Halkımıza ait olduğunu ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu seçim süreci boyunca Demokratik bir seçim ortamında herkese büyük bir saygı göstererek seçime gideceklerini sözlerine ekledi.

Seçimdeki diğer Adaylara çok büyük bir saygı duyduğunu ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu bu yarışın bir hizmet yarışı olduğunu ve de Kıymetli Halkımızın Hak eden adaya Mühürü vererek göreve çağıracağını sözlerine ekledi.

ŞEKERSU´YA HİZMET BİZİM İŞİMİZ

Şekersu Mahallesinin doğup büyüdüğü Mahalle olduğunu ve de Tüm Sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu Şekersu Mahallesi ile ilgili gerçekleştirmeyi planladıkları bazı çalışmaları şu şekilde sıraladı:

YAYLALARIMIZ YENİDEN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Şekersu Yaylasının Tarih Boyunca Bölgemizin en önemli Cazibe Merkezlerinden bir tanesi olduğunu anımsatan Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu Yaylalarımıza geri Dönüş Projesini hayata geçireceklerini ve de hem Turizm anlamında hem de Sosyal Yaşam anlamında yaylalarımızın yeniden cazibe Merkezi olması için yoğun bir btempo ile çalışmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

HAYVACILIK GERİ GELECEK

Şekersu Yaylasının en büyük güzelliklerinden bir tanesinin de hayvancılık olduğunu ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu İlçe ve İl Tarım Müdürlüğü ile  Tarım ve Hayvancılık ile ilgili hazırlşayacakları porojeler sayesinde Bölgemizde Hayvancılığı yeniden canlandırmak için zaman kaybetmeden yola çıkacaklarını sözlerine ekledi.

DERELERİMİZ KURUDU CANLANACAK

Şekersu Yaylasında bulunan derelerimize bol miktarda Alabalık bırakılacağını ifade eden Muhat Adayı İsmail Kayaoğlu bu balıkların korunacağını ve seneler öncesinde olduğu gibi derelerimizin alabalık ile coşa

YOL ÇİLESİ BİTECEK

Şekersu Mahallesinin en önemli sorunlarından bir tanesinin yol sorunu olduğunu ifade eden Muhar Adayı İsmail Kayaoğlu Bayburt Belediyesi,Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile gerekli Koordinasyonu kurarak gerekirse Bakanlık ile Ortak bir çalışma gerçekleştirerek mutlaka bu yolun sağlıklı bir zeminde oluşturularak insanlarımızın hizmetine sunacaklarını ifade etti.

DOĞAL GÜZELLİK MUTLAKA KORUNACAK

Yaylalarımızın Doğal güzelliğine hepimizin hayran olduğumuzu ve bu doğal güzelliğin bozulmaması gerektiğini ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu Görevin kendilerine verilmesi durumunda Doğal Güzelliğin korunması adına gerekli olan tüm çalışmaları gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

YAYLA TURİZMİNİ BAŞLATACAĞIZ

Ülkemiz ve Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl´de Alternatif Turizm yerlerine ve alternatif turizm aktivitelerine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu Dağ Yürüyüşü,Dağ Bisikleti,Çim Kayağı ve daha bir çok Etkinliğin gerçekleştirilebileceği Şekersu yaylasında altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Ülke çapında çeşitli etkinlik ve organizasyonların Şekersu Yaylasında gerçekleştirileceğini ifade etti.

Şekersu Yaylasının her  bakımdan Turizme uygun bir altyapıya sahip olduğunu ifade eden Muhtar Adayı İsmail Kayaoğlu Muhtar Adayı olarak Mevcut potansiyeli çok iyi değerlendirerek Turizm anlamında da Çaykara İlçemize hizmet vermeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir