Karaçam´da Muhteşem Final

Karaçam´da Muhteşem Final

Yıl Sonu Etkinliği Büyüledi

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı sona ereli nerdeyse bir hafta oluyor. Ancak Çaykara İlçemizde Eğitim Öğretim ile ilgili etkinlikler dur durak bilmiyor. Karaçam Ortaokulu tarafından organize edilen ve Okul Müdürü Fatih KUVVETLİ´nin katkıları ile hazırlanan yıl sonu gecesi izleyenleri adeta büyüledi.

Geceye Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ, Karaçam Ortaokulu Eski Müdürlerinden Ziya SÜRÜL ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Bu yıl Karaçam Ortaokulu 8. Sınıfını tamamlayan öğrencilerinin fotoğraflarının Okul Müdürü Fatih KUVVETLİ tarafından sahneye yerleştirilmesi geceye bir başka anlam katmış oldu./resimler/2015-6/18/1851228417671.jpgProgram Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Okul Müdürü Fatih KUVVETLİ tarafından geceye katılan misafirlere teşekkür konuşması yapıldı. 8. Sınıf Öğrencileri adına konuşan Metehan AYAZ ise yaptığı duygusal konuşma ile salondan büyük bir alkış aldı. Konuşmaların son bölümünde ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK  tarafından Karaçam Ortaokulu Öğretmen ve öğrencilerine teşekkür konuşması yapıldı. Daha sonra etkinliklere geçildi.

İlk olarak "Kızlar askere Giderse" isimli komedi oyunu sahnelendi. İzleyenleri kahklahalara boğan oyun geceye katılan davetliler tarafından çok beğenildi.

Komedi Dans Üçlüsü tarafından gerçekleştirilen gösteri ise profesyonel tiyatrocuları aratmadı.

Et bağımlılığı isimli skeç ise izleyenleri hem güldürdü hem de izleyicilere sağlıklı ve dengeli beslenme ile ilgili bilgiler vermeyi ihmal etmedi. Okul Korosu tarafından okunan bir birinden güzel türküler ile geceye katılan misafirlere muhteşem bir müzik ziyafeti çekildi.

Mahallje Dedikodusu isimli skeç ise bir yandan misafikrleri güldürürken bir yandan ise dedikodunun olumsuz yönlerini gözler önüne sererek geceye katılanlara tavsiyelerde bulunmaya çalıştı.Fitness skeçi ise geceye katılanları kahkahalara boğdu./resimler/2015-6/18/1852039355965.jpgGecenin en renkli etkinliklerinden biri ise senaryosu  öğrencilerden tarafından yazılan ve yine öğrenciler tarafından sahnelenen "Anne Babalarımızın Yaptıkları İşler" İsimli skeç oldu. Bu skeçte öğrenciler anne ve babalarının her gün gerçekleştirdikleri belleme, ot kesme, tırpan dövme, ot toplama, ot balyalama, çapalama, yayık ile yağ yapma, çocuk bakımı, mısır öğütme, un eleme, odun kesme gibi çeşitli etkinlikleri kendi dilleri ile ve mizahi bir şekilde anlatmaya çalıştılar.

Gecenin son bölümünde ise açıkartırma ile hediye verme bölümü gerçekleştirildi. Karaçam Ortaokulu Müdürü ve Öğretmenleri tarafından hazırlanan bu özel hediye ise okulda kaldı. En yüksek fiatı veren Karaçam Ortaokulu Öğretmeni Numan YEŞİLDAL gecenin en özel hediyesinin sahibi oldu.

Programın son bölümünde ise mezun olan öğrenciler ile ilgili hazırlanan video gösterilerine yer verildi. Öğrencilerin kimi zaman kahkahalar ile izlediği kimi zaman ise göz yaşlarına boğulduğu bu özel gösteri davetliler tarafından da büyük bir ilgi ile izlendi.

Etkinliklerini saymakla bitiremediğimiz bu özel gece mezun öğrencilerin sahneye davet edilmeleri ve Oklul Müdürü Fatih KUVVETLİ ile birlikte Kep Atma Töreni ile son buldu.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir