Karaçam´da Kitap,Yarışma ve Oyun

Karaçam´da Kitap,Yarışma ve Oyun

Okuyorum Oynuyorum Projesi Karaçam Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

KARAÇAM´DA OYUN ZAMANI

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu tarafından gerçekleştirilen ?Okuyorum Oynuyorum? etkinlikleri kapsamında okullarda gerçekleştirilen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

/resimler/2017-3/24/1658006840822.jpg

Proje Ekibi 24 Mart 2017 Cuma Günü Karaçam Ortaokulunda etkinlik gerçekleştirdi.Proje Koordinatörü ZENNUR SEZER ve Okul Müdürü İzzet Gönan ve beraberindeki görevliler sabah saatlerinde Karaçam Okul bahçesinde stantlarını kurarak etkinliklere başladılar.

İLK OKUL ÖDÜLLERİ

Proje kapsamında Dördüncü Sınıflar arasında İlçe Genelinde düzenlenen yarışmalarda İlçe Şampiyonu olmayı başaran ve de Çaykara İlçesinde bisiklet ödülü ile ödüllendirilen Ecrin Varlı tebrik edildi.Daha sonra okul ödülleri dağıtıldı.

Birinci:Ecrin Varlı-Spor Ayakkabı

İkinci:Ceren Çolak-Saat

Üçüncü:Büşra Küçük-Top

Ödül Töreninin ardından bir konuşma yapan Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan  hazırlamış oldukları projenin Çaykara İlçemizdeki tüm öğrencilerden büyük bir ilgi gördüğünü ve de bu ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

/resimler/2017-3/24/1658176270574.jpg

Karaçam´da arazi şartlarının diğer bölgelere göre çok daha zor olduğunu ancak buradaki öğrencilerimizin azim ve de cesaretleri ile Çaykara İlçemizde herkese örnek olduklarını ifade eden Müdür İzzet Gönan bu vesile ile düzenledikleri yarışmada Karaçam Ortaokulu Öğrencisi Ecrin Varlı´nın İlçe Birincisi olmasının kendilerini ayrıca çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Okuyorum Oynuyorum Etkinlik masraflarının tamamının Trabzon Çaykaralılar Derneği tarafından karşılandığını sözlerine ekleyen Müdür İzzet Gönan Çaykara Halkı adına Derneğimize teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

ÖNCE KİTAP FUARI

Öğrenci ve öğretmenler tarafından daha sonra Model Yayıncılık tarafından kitap fuarı ziyaret edildi.Yaklaşık 2 aydır kitap fuarı için para biriktiren Karaçam İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri ayaklarına kadar gelen kitap fırsatını kaçırmadılar ve de bolca kitap satın alarak kitabın sihirli dünyasını bir kere daha keşfetmiş oldular.

HAYDİ ŞİMDİ OYUNA

Okul bahçesine çeşitli oyun stantları kuruldu.Karaçam İlkokulu ve Karaçam Ortaokulu öğrencileri gün boyunca bir oyun parkurundan diğer oyun parkuruna koşarak ömürleri boyunca unutamayacakları muhteşem bir gün yaşamış oldular.

KUVVETLİ-OYUN VE KİTAP MÜKEMMEL İKİLİ

Öğrencileri ile birlikte zor şartlarda örnek ve de güzel çalışmalar yapmaya çalıştıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli öğretmen ve de öğrencileri ile birlikte ekip halinde çalışarak tüm güçlüklerin üstesinden gelmeye çalıştıklarını ifade etti.

/resimler/2017-3/24/1658383782415.jpg

Çocuğun dünyasının Oytun olduğunu ve de çocukta oluşan tüm kalıcı ve etkili davranışların oyun yolu ile kazandırılması gerektiğini ifade eden Müdür Kuvvetli Proje Ekibinin Okuyorum Oynuyorum Projesi  ile oyun ile kitabı birleştirdiğini bu yüzden de öğrenciler için kitap okumanın çok daha eğlenceli ve de cazip hale geldiğini sözlerine ekledi.

Proje ekibine ve Zeki Bilge İlkokuluna teşekkür eden Müdür Fatih Kuvvetli bu tür örnek etkinliklerin bundan sonra da devam etmesi gerektiğini ve de okul olarak kendilerinin sürekli olarak bu projelerin içerisinde yer alacaklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Karaçam Kitap Yarışma Oyun

İlginizi Çekebilir