Kader İle Hakan'dan Düğün Törenlerine Davet

Kader İle Hakan

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Kader İnci ile Of İlçesinden Hakan İnan Of İlçesinde gerçekleştirilecek olan Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe imza atmaya hazırlanıyorlar.

Kader  İle Hakan’dan Düğün Törenine Davet

İlçemiz Uzungöl   Mahallesinden Kader İnci  ile  Of İlçesinden  Hakan İnan Of İlçesinde gerçekleştirilecek olan Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe imza atmaya hazırlanıyorlar.

Uzungöl Merkez Kaplanoz  Mahallesinden Şaban & Emine İnci çiftinin  çiftinin dünyalar güzeli kızları Kader  ile Of İlçesi Bölümlü Mahallesinden Aliye & Emin İnan  çiftinin yakışıklı oğulları Hakan gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar

Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız ömrümüzün en önemli gününde siz gönül dostlarımızı aramızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Gelinin Babası Şaban İnci’nin rahatsız olması ve hastanede tedavisine devam edilmesi sebebi ile Kız tarafında gerçekleştirilmesi planlanan Kına Töre her iki ailenin onayı ile İPTAL edildi ve sadece Düğün Töreni gerçekleştirilecek.

Ayrıca yine Şaban İnci’nin rahatsızlığı ve hastanede tedavi görmesi sebebi ile Gelin Kader İnci’nin tarafı olan Uzungöl’de Düğün Davetiyesi Dağıtımı gerçekleştirilemedi.Gelinin ailesi özel durumlarından kaynaklanan bu eksiklikten dolayı Uzungöl Halkından özür dileyerek bu özel durumun Uzungöl insanı tarafından anlayış ile karşılanması taleplerini ilettiler.

Gelin Kader İnci’nin Kardeşi Muhammet İnci,Gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

İnci ve İnan  aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma temposu içerisinde olduk.Her iki aile olarak bu tatlı koşuşturma temposu içerisinde imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza  ulaşmaya çalıştık.

Ancak bu tatlı koşuşturma esnasında unutmuş olabileceğimiz ya da gözden kaçan gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Çaykara Gündem gazetesinde yayınlanan bu düğün haberinin tüm gönül dostlarımız tarafından bir düğün davetiyesi olarak kabul edilmesini ve haberi okuyan tüm gönül dostlarımızın düğün  törenimize davetli olduklarını ifade etmek  isteriz.

Babam Şaban İnci’nin rahatsız olması ve Hastanede tedavi görmeye devam etmesi sebebi ile Uzungöl’de Kız Tarafında gerçekleştirmeyi planladığımız Kına Törenini İPTAL etmek zorunda kaldık.Bundan dolayı Uzungöl’de bulunan komşularımızın arkadaşlarımızın,gönül dostlarımızın bizleri anlayış ile karşılayacaklarını ümit ediyoruz.

Yine Babamın rahatsızlığı sebebi ile Uzungöl’de hiçbir komşumuza Düğün davetiyesi dağıtamadık.Özel durumumuzdan kaynaklanan bu sebepten dolayı komşularımızın arkadaşlarımızın bizleri anlayış ile karşılayacaklarını ümit ediyoruz.

Bu vesile ile Of İlçesinde gerçekleştireceğimiz Düğün Töreninde Tüm Uzungöl’lü Hemşerilerimizin davetli olduklarını özellikle ifade etmek istiyoruz.

NOT:Genç çiftlerin Düğün Törenleri için 14 Nisan 2024 Pazar Günü saat 12.30’da Uzungöl Merkez Camii Önünden Araç hareket edecektir.

DÜĞÜN

14 Nisan 2024 Pazar

Saat:14.00

YER:Gün Batımı Düğün Salonu-Of-Sahil

 



Anahtar Kelimeler: Kader Hakan' Düğün Törenlerine Davet

İlginizi Çekebilir