İzmir´den Uzungöl´e Gelin Geldi

İzmir´den Uzungöl´e Gelin Geldi

Uzungöl´ün önemli Turizm İşletme Sahiplerinden Yaren Otel Sahibi Ahmet Akyüz´ün Yakışıklı Oğlu Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Levent Akyüz ,İzmir´den Fatma Gökmen ile hayatını birleştirdi.

Uzungöl´ün önemli  Turizm İşletme Sahiplerinden  Yaren Otel Sahibi Ahmet Akyüz´ün Yakışıklı Oğlu  Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Levent Akyüz ,İzmir´den Fatma Gökmen ile hayatını birleştirdi.

/resimler/2018-10/2/0908282389770.jpg29 Eylül 2018 Cumartesi Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Düğün Töreni muhteşem bir davetli topluluğunun katılımları ile gerçekleşti.

İZMİR´DEN YOĞUN KATILIM

Muhteşem bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirilen düğün töreninde bir yandan İzmir´den gelen Gelin tarafının misafirleri düğüne yoğun bir katılım ile iştirak ederken aynı zamanda gelin ve damadın arkadaşlarının da yoğun bir katılım gerçekleştirdikleri düğün töreni Mahşeri bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşti./resimler/2018-10/2/0910419892515.jpgBu muhteşem kalabalığa bir de gelin ve Damadın yakınları ile Uzungöl insanının Düğüne Muhteşem katılımı eklenince Uzungöl Belki de tarihinin en kalabalık düğünlerinden bir tanesini genç çiftlerimizin düğün Törenlerinde yaşamış oldu.

MUHTEŞEM GİRİŞ DANSI

Fatma & Levent Akyüz  Çifti Muhteşem bir giriş Dansı ile Salanda bulunan misafirler ile buluştu.Salonda bulunan misafirlerin de eşlik ettikleri Giriş Dansı Renkli ve güzel Görüntülerin Ortaya çıkmasına sebep oldu

EROL DURSUN BÜYÜLEDİ

Uzungöl Düğünlerinin Baş Mimarlarından Erol Akyüz ve Dursun Akyüz Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde bir defa daha sahne aldılar.

Her zaman olduğu gibi Muhteşem Sahne performansı ile davetlileri  coşturmayı başaran Erol Akyüz ve  Dursun Akyüz ikilisinin bu muhteşem performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

NURETTİN KAHVECİ´DEN KAVAL RESİTALİ

Karadeniz Müziğinin en sevilen Kaval Sanatçılarından Nurettin Kahveci Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde Sahne aldı./resimler/2018-10/2/0911393018517.jpgHer zaman olduğu gibi muhteşem bir sahne performansı ile hayranları ile birlikte olan Sanatçı Nurettin Kahveci yine her zaman olduğu gibi misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı ve sahneyi alkışlar eşliğinde terk etti.

İZMİR EKİBİNDEN MUHTEŞEM OYUN HAVALARI

Gelin Fatma Gökmen´in İzmir´den gelen Misafirleri ve Arkadaşları sahnede oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne farklı bir neşe ve güzellik katmış oldular.

5 SAATLİK MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri 5 Saatten daha fazla sürdü.Saat 19.00´da başlayan düğün töreni ancak Takvimler 30 Eylül 2018 ?e  döndükten sonra tamamlanabildi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Yaş Pasta Kesim Töreni ve Takı Töreni iler devam etti.

 Özellikle Takı Töreninde Düğüne katılan Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem Genç Çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmuş oldular hem de Genç Çiftlerimizi sahnede Tebrik Etmenin mutluluğunu yaşamış oldular./resimler/2018-10/2/0912372082264.jpgDüğünün son bölümünde ise Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Her iki ailenin de çok kalabalık ailelerden oluşması ve de dost ve akrabalarının çok olması sebebi ile Resim Çekme Töreni yaklaşık 1 saat kadar sürdü.

Düğünün sonunda ise Sezgin Otel Bahçesinde gerçekleştirilen Muhteşem Havai Fişek Gösterisi ile Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri tamamlanmış oldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Fatma & Levent Akyüz  Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: İzmir Uzungöl Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir