İzmir´den Uzungöl´e Gelin Geldi

İzmir´den Uzungöl´e Gelin Geldi

Uzungöllü İş Adamı Hayri Manavoğlu´nun Oğlu Mustafa İle İzmir´den Gülşen Bozkır 30 Ekim´de Uzungöl´de Evlendiler

Uzungöl´de Masal tadında bir düğün.Uzungöl İnceli Mahallesinde açtığı Uzungöl Butik İnceli Otel ile  Uzungöl Turizmine Örnek bir şekilde hizmet veren Hayri Manavoğlu´nun yakışıklı Oğlu Mustafa ile İzmir´den Gülşen Bozkır 30 Ekim 2015 Cuma Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen masal tadındfa dillere destan bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe "EVET" dediler.

Turizmde müşteri memnuniyeti ve verdiği kaliteli Turizm Hizmeti ile herkesin büyük beğenisini kazanan Hayri Manavoğlu´nun oğlu Mustafa´nın düğün töreninde adeta insan seli yaşandı. İzmir, Trabzon ve çevre İlllerden gelen yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde adeta insan seli yaşandı. Salonun hınca hınç dolduğu düğün töreninde düğüne katılanların büyük bir bölümü düğünü ayakta takip etmek zorunda kaldı. /resimler/2015-11/1/1010341190897.jpgKayınpeder Hayri Manavoğlu,Eşi ile gelin ve Damat düğün boyunca düğüne katılan tüm davetliler ile tek tek ilgilendiler.Bu durum düğüne katılan davetliler tarafından büyük beğeni aldı.

Sanatçı Evren Dilaver İle Dursun Akyüz´ün sahne aldığı düğün töreninde 2015 yılında Karadeniz Müziğinde Fırtına gibi esen Karadeniz  Müziğinin göz bebeği EÇİNOS her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans sergiledi.Saatlerce okuduğu türküler ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan EÇİNOS´un bu muhteşem performansı davetliler tarafından büyük taktir aldı.

Cumhuriyetimizin İlanının 93. Yıl Dönümü dolayısı ile Takı töreni öncesinde 10.Yıl Marşının okunması salonda renkli görüntülerin ortaya çıkmassına sebep oldu.Düğüne katılan davetliler 10.yıl Marşı okunurken ayakta alkış tuttu ve Marşa eşlik ettiler./resimler/2015-11/1/1010590566289.jpgTakı Töreni ve yaş pasta Töreni ilhe devam eden düğün töreninde eğlence devam etti.Özellikle İzmir´den gelen Gelinin yakınları tarafından oynanan birbirinden güzel Zeybek,Çiftetelli ve Damat Halayı davetliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Düğünden sonra görüşlerini aldığımız İzmir´den gelen Misafirler Karadeniz´de muhteşem bir şekilde karşılandıklarını ve Karadeniz İnsanının bu sıcak karşılasmasının kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade ettiler.

Bizler de Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Güklşen & Mustafa Manavoğlu çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç çiftimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşiam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: İzmir Uzungöl Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir