İstanbul´da Muhteşem Gece

İstanbul´da Muhteşem Gece

Merkezi İstanbul da bulunan Dernekpazarı Köyleri Kültür ve Dayanışma Vakfı (DKV). Her yıl olduğu gibi bu yıl ki Geleneksel buluşmasını 25 Mart cumartesi günü Işıldak Kültür Sarayı´nda gerçekleştirdi.

Trabzon ?un en küçük ilçesi Dernekpazarı´ndan büyük başarılar.

Merkezi İstanbul da bulunan Dernekpazarı Köyleri Kültür ve Dayanışma Vakfı (DKV). Her yıl olduğu gibi bu yıl ki Geleneksel  buluşmasını 25 Mart  cumartesi günü akşamı 19.00-24.00 arası Işıldak Kültür Sarayı´nda gerçekleştirdi.Yaptığı çalışmaları paylaşmak, Burs verdiği 250 öğrenciye daha geniş imkanlar sağlamak,bir araya gelip hasret gidermek için düzenlenen geceye :

Dernekpazar´lı olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak- Sakarya eski milletvekili Süleyman Gündüz,Dernekpazarı Kaymakamı : Murat Yıldız-Beylikdüzü Kaymakamı :Mehmet Okur,Dernekpazari  Belediye Başkanı :Dr. Mehmet Aşık,Beylikdüzü Belediye Başkanı :Ekrem İmamoğlu-Gürpınar Eski belediye Başkanı : Veliddin Küçük-Beylikdüzü Eski Belediye Başkanı : Vehmi Orakçı:Yakuplu Eski Belediye Başkanı Şanver Çolak-Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü : Yafes Bakırcı. Dernekpazarı Mahalle Muhtarları-Mert  Holding ve- Bizim Beylikdüdü Derneği-Başkanı  Halis Kahriman-  Cum Der Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Çakır,İş adamları -Dernekpazarlılar la Dernekpazarı sevdalılarının iştirak ettiği  gecenin sunuculuğunu Kerim  Uzun- Vildan Kul-Hümeyra İlhan yaptılar.   Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ve Bakan Berat Albayrak´ın konuşmasından sonra Tahsin Terzi ve orkestrası eşliğinde sanatçılar Sedat Keskin le Onay Şahin ?in sunduğu  hareketli türkülerle  doyasıya horon oynandı.Özel Halk Oyunları ekibinin ve  Gelin Kaynana skecinin  gösterileri büyük beğeni kazandı. Farklı tarihlerde  çekilen ilçe fotoğraflarının slayt gösterisi  Gurbette yaşayanların sila hasretine katkıda bulundu./resimler/2017-3/28/1745267067296.jpgİlçe için her alandaki çalışmalara katkısı olan, İlçenin basında  tanıtımını sağlayan, ilçe muhabirimiz Fahri  Düzenli´ye vakıf tarafından hazırlanan plaket ,Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık tarafından verildi.

Vakfa gelir sağlamak için açık artırmaya çıkarılan, ev ve serander maketi, 4.500.00 Tl ye Necati Coşkun,

İstanbul´da düzenlenen mahalleler  arası futbol turnuvası şampiyon takımın imzaları ile  farklı değere ulaşan Forma,  7.500.00 Tl ye Fikri Kurt,

Kondisyon bisikleti de 5.000.00Tl ye Mevlüt Özkan tarafından alındı. Tanesi  10.00Tl den  800 adet numaralı cikolata satıldı. Çekilen kurada kazanan üç talihliye vakıf başkanı Dr. Mustafa Güveli, mini uçakla İstanbul turu hediye etti.Vakfın gençlik kolları tarafından hazırlanan 20x30 boyutunda kuşe kağıda basılan 96 sayfalık HABER DERNEKPAZARI  dergisi  dağıtıldı.Geceye iştirak edenlerden  1361  e Burs yazıp mesaj atılması istendi. Karşılığı 10.00Tl olan mesajların gelirinin de öğrenci burslarına   yansıtılacağı belirtildi.

Program Derenekpazarlı İdris Keskin in  Kanal  -t- TV sinden canlı olarak yayınlandı

Başkan Dr. Mustafa Güveli nin organizasyona maddi ve manevi desteği olan ve geceye iştirak eden herkese teşekkür  eden konuşması ile  geceyi  sonlandırdı.

Haber:Fahri Düzenli/Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: İstanbul Muhteşem Gece

İlginizi Çekebilir