İstanbul Trabzon Dernekler Fedrasyonundan Çaykara'da Öğrencilere Forma ve Spor Malzemesi Desteği

İstanbul Trabzon Dernekler Fedrasyonundan Çaykara

İstanbul Trabzon Dernekler Fedrasyonundan Çaykara'da Öğrencilere Forma ve Spor Malzemesi Desteği Gerçekleştirildi.

İstanbul Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından Trabzon’un Çaykara İlçesinde öğrencilere forma ve Spor Malzemesi desteği gerçekleştirildi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun ve federasyon gençlik kollarının Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında daha önce de yapmış bulundukları köy okullarına yardım faaliyetlerine Çaykara, Hayrat, Arsin, Maçka ve Düzköy ilçelerindeki öğrencilere giyim ve kırtasiye desteği şeklinde gerçekleştirildi.

12 Şubat 2024 tarihinde Gerçekleştirilen etkinliğe  İstanbul Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ismail Şatıroğlu Gençlik kolları başkanı Hakan ilhan katılırken Çaykara Kaymakamı Gürdal ERbek,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Tuncer ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç forma dağıtım törenine katılım sağlayarak öğrencilerin heyecanlarını paylaştılar.

Organizasyon kapsamında Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu,Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu,Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu ile Ataköy Cevdet Sunay MTAL okullarında öğrenim gören tüm öğrencilere başta Trabzonspor forması ve spor malzemeleri olmak üzere çeşitli spor malzemeleri desteği gerçekleştirildi.

Çaykara Eğitimine katkılarından dolayı İstanbul Trabzon Dernekler Federasyonuna teşekkür eden Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Federasyonun öğrenciler için gerçekleştirmiş olduğu bu anlamlı etkinliğin öğrenciler için farklı bir motivasyon kaynağı oluşturduğunu,şimdiye kadar Trabzonspor takımını televizyondan izleyen öğrencilerin Trabzonspor forması ve spor malzemeleri ile tanışmasının öğrenciler için farklı bir motivasyon kaynağı olduğunu bu anlamda başta Trabzon Dernekler Federasyonu olmak üzere bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese öğrenciler adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

 Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,etkinlik sonrasında İstanbul Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetici ve Personelini Turizm Merkezi Uzungöl’de ağırlayarak öğrenciler için gerçekleştirmiş oldukları özveride-n dolayı teşekkür etti.



İlginizi Çekebilir