İşadamı Okur'dan DYK Kurslarına ziyaret

İşadamı Okur

Çaykara’lı İş Adamı Hasan Hüsnü Okur Okullarda devam eden DYK Kurslarını ziyaret etti.

Çaykara’lı İş Adamı Hasan Hüsnü Okur, Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dinçer ve Yüksel Şahin Çaykara İlçesinde devam eden hafta sonu kurslarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti. Çaykara sevdalısı Hasan Hüsnü Okur  ve Ortahisar Belediye Başkan yardımcımız Mustafa Dinçer ve Yüksel Şahin  1 Ocak 2021 tarihinde Çaykara İlçesinde okullarda gerçekleştirilen  hafta sonu çalışmalarını ziyaret ettiler.

İşadamı Hasan Hüsnü Okur Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürü Ahmet Çamurali’den okullarda gerçekleştirilen Kurs ve ETÜT çalışmaları ile ilgili olarak sohbet etti.Daha sonra ise sınıfları ziyaret ederek ETÜT çalışması gerçekleştiren öğrenciljer ile sohbet etti.

OKUR ÇAYKARA İLE HER ZAMAN GURUR DUYUYORUZ

Ziyarette bir Çaykara’lı olarak Çaykara İlçesinin Eğitim Öğretim alanındaki başarısından her zaman gurur duyduklarını bu anlamda elde edilen bu başarıda emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Akademik başarının yanı sıra Çaykara İlçesinde Sportif ve Kültürel aktivitelere de yer verilmesini arzu ettiklerini ifade eden İş Adamı Hasan Hüsnü Okur,Çaykara İlçesinde yapımı yeni tamamlanan Gençlik Merkezinin aktif olarak kullanılmasını arzu ettiklerini gerçekleştirilecek planlama ile her öğrencinin haftanın belirli günlerinde Gençlik Merkezinde ilgi ve istidatları doğrultusunda Spor yaparak Akademik başarılarını pekiştirmelerini ve hem zihinsel olarak hem de ruhsal olarak sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini arzu ettiklerini ifade etti.

Hasan Hüsnü Okur Çaykara'nın akademik başarısının yanında sportif ve kültürel faaliyetlerde de istenilen seviyeye gelebilmesi için gereken desteği sağlayacaklarını dile getirdi.

Daha sonra öğrenciler ile sohbet eden İş Adamı Hasan Okur öğrenciler dilek ve taleplerini dinledi.Öğrenciler Okul Kütüphanelerinde bulunan kitap türlerinin zenginleştirilmesi talebinde bulundular.Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dinçer öğrencilerin talep ettikleri kitapların listelerinin kendilerine ulaştırılmasını ve anında bu sorunu çözeceklerini ifade ettiler.

Öğrenciler 2021-2022 Futbol sezonunda açık ara Şampiyonluğa koşan Trabzon Spor’un maçlarına gitmek istediklerini Başkan Yardımcısı Mustafa Dinçer’e ilettiler.Başkan Dinçer, konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüşeceğini ve öğrencilerin bu sorunlarını çözüme kavuşturacağının sözünü verdi.



Anahtar Kelimeler: İşadamı ' Kurslarına ziyaret
Şükriye DİLBER
3.01.2022 08:19:54
vatandaşın DYK kursunda ne işivar Öğrencilrele bir sohbet programı yapılsa belki anlaşılır derse öğretmen girer öğrenciye ders anlarır bu ne acayip durum ömrümde ilk defa duydum

İlginizi Çekebilir