İmam Hatip Şampiyonları Belli Oldu

İmam Hatip Şampiyonları Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Yarışmalarda Çaykara İlçemizi Temsil edecek olan Öğrencilerimizin seçimi gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Yarışmalarda Çaykara İlçemizi Temsil edecek olan Öğrencilerimizin seçimi gerçekleştirildi.

Kur´an-ı Kerim Okuma Yarışması,Hafızlık Yarışması ve Ezan Yarışması Kategorilerinde gerçekleştirilen Yarışmaya Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri büyük bir ilgi gösterdi.

/resimler/2019-11/1/1437303186144.jpg

Organizasyonun Çaykara Final  Yarışmaları 1 Kasım 2019 Cuma Günü Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

JÜRİ UZMAN DİN ADAMLARINDAN

Öğrencilerin Sahne Performanslarını değerlendirmek üzere Yarışma Jurisi büyük bir itina ile seçildi.Çaykara Müftüsü Abdurrahman KOÇ,Ulucami Kur´an Kursu Müdürü İsmail Üstün,Çaykara Hurmalık Camii İmam Hatibi Celil Balcı ve Uzungöl Kur´an Kursu Öğretmeni Hasan Gönan   yarışmada dereceye giren öğrencileri belirleyebilmek için yoğun bir tempo harcadılar.

ERKEKLER LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASINDAKİ YARIŞMA:

1-GÜZEL İLAHİ OKUMA YARIŞMASI

Öğrenciler arasında düzenlenen Güzel İlahi Okuma Yarışmasında Mustafa ÇELEBİ Çaykara Şampiyonu olarak İlçemizi Trabzon´da Temsil etme hakkını kazandı.

2-KUR´AN-I KERİM OKUMA YARIŞMASINDA ŞAMPİYON İLYAS YILDIRIM

Erkek Öğrenciler arasında düzenlenen Güzel Kur´an-ı Kerim Okuma Yarışmasına öğrenciler yoğun bir ilgi gösterdiler.

Öğrencilerin sahnede okudukları birbirinden güzel Kur´an tilavetleri Juri tarafından değerlendirildi ve İlyas Yıldırım bu yarışmanın Şampiyon u olarak Çaykara İlimizi Trabzon´da Temsil etme hakkını elde etti.

3-GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASINDA ŞAMPİYON FATİH HACIEYÜPOĞLU

Öğrenciler arasında düzenlenen Güzel Ezan Okuma Yarışmasında ise Fatih Hacıeyüpoğlu en güzel Ezan Okuyan Yarışmacı olarak Çaykara İlçemizi Trabzon İlimizde temsil etme hakkını elde etti.

HAFIZLIK ŞAMPİYONU MUHAMMET ÖMER TOPAL

Öğrenciler arasında düzenlenen Hafızlık  Yarışmasında ise Muhammet Ömer Topal en güzel Okuyan Yarışmacı olarak Çaykara İlçemizi Trabzon İlimizde temsil etme hakkını elde etti.

ERKEK ÖĞRENCİLER ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDAKİ YARIŞMA:

1-KUR´AN-I KERİM OKUMA YARIŞMASINDA ŞAMPİYON FATİH EMRE TOPAL

Erkek Öğrenciler arasında düzenlenen Güzel Kur´an-ı Kerim Okuma Yarışmasına öğrenciler yoğun bir ilgi gösterdiler.

Öğrencilerin sahnede okudukları birbirinden güzel Kur´an tilavetleri Juri tarafından değerlendirildi ve Fatih Emre Topal  bu yarışmanın Şampiyon u olarak Çaykara İlimizi Trabzon´da Temsil etme hakkını elde etti.

3-GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASINDA ŞAMPİYON FATİH HACIEYÜPOĞLU

Öğrenciler arasında düzenlenen Güzel Ezan Okuma Yarışmasında ise Bilal Şahin  en güzel Ezan Okuyan Yarışmacı olarak Çaykara İlçemizi Trabzon İlimizde temsil etme hakkını elde etti.

KIZLARDA DA YOĞUN KATILIM

Kız Öğrenciler arasındaki yarışma Hafızlık ve Güzel Kur´an-ı Kerim Okuma Yarışması dallarında gerçekleştirildi.

ORTAOKUL HAFIZLIK YARIŞMASI

Ortaokul Kız Öğrenciler arasında düzenlenen Hafızlık Yarışmasında Emine Büşra Uğur Şampiyon olmayı başararak Çaykara İlçemizi Trabzon İlimizde Temsil Etme hakkını elde etti.

ORTAOKUL GÜZEL KUR´AN-I KERİM OKUMA YARIŞMASI

Ortaokul Öğrencileri arasında düzenlenen Güzel Kur´an-ı Kerim Okuma Yarışmasına 17 öğrenci katıldı.

/resimler/2019-11/1/1439006937670.jpgBütün Öğrencilerin muhteşem bir sahne performansı ortaya koyduğu yarışmada Yarışma Jürisi Şampiyon öğrenciyi seçmekte oldukça zorlandı

İşte Yarışma Puanları:

DERECE

ADI SOYADI

PUANI

1.

Rümeysa NERGİZ

375

2.

Tuğba KAYSI

373

3

Feyza TUNCER

372

4.

Özlem GÜVEN

366

5.

Esmanur ŞAHİN

363

Bu son uçların ardından Ortaokul Öğrencileri arasında düzenlenen Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasında Rümeysa NERGİZ Şampiyon olarak Çaykara İlçemizi Trabzon İlimizde Temsil etme hakkı kazandı./resimler/2019-11/1/1440157720430.jpgKIZ ÖĞRENCİLER LİSE KATEGORİSİNDE

HAFIZLIK YARIŞMASINDA EMİNE SEZGİN

Kız Öğrenciler arasında düzenlenen Hafızlık Yarışmasında Emine SEZGİN Şampiyon olarak Çaykara İlçemizi Trabzon İlimizde temsil etmeye hak kazandı

KUR´AN_I KERİM OKUMA YARIŞMASI ŞAMPİYONU KEVSER EKŞİ

Lise Kız Öğrencileri arasında düzenlenen Güzel Kur´an-ı Kerim Okuma Yarışmasına 12 öğrenci katıldı.

/resimler/2019-11/1/1442079441509.jpgBütün Öğrencilerin muhteşem bir sahne performansı ortaya koyduğu yarışmada Yarışma Jürisi Şampiyon öğrenciyi seçmekte oldukça zorlandı

DERECE

ADI SOYADI

PUANI

1.

Kevser EKŞİ

384

2.

Hatice GENÇCAN

373

3

Meryem Hilal KOÇAK ve Elif İNCE

372

4.

Hayrunnisa ESMER ve Feyzanur KILIÇ

372

5.

Hayrunnisa AYDIN

352

Bu son uçların ardından  Lise Kız Öğrencileri arasında düzenlenen Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasında Kevser EKŞİ  Şampiyon olarak Çaykara İlçemizi Trabzon İlimizde Temsil etme hakkı kazandı.

Haber: Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir