İlçe Emniyet Amirliği'ne Ziyaretçi Yağmuru

İlçe Emniyet Amirliği

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü ve 6-12 Nisan Polis Haftası dolayısı ile Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezi Amirliği Ziyaretçi akınına uğradı

KAYMAKAM ÇELİKKOL’DAN ZİYARET

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti.İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Nergiz ile sohbet eden Kaymakam Çelikkol İlçe Emniyet Amirliği tarafından Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.İlçe Emniyet Amirliği Personeli ile de sohbet eden Kaymakam Çelikkol Tüm Emniyet personelinin Polis Haftasını kutladı.

BAŞKAN TOK’TAN ZİYARET

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti.İlçemizdeki çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Amirliği personeline teşekkür eden Belediye Başkanı Hanefi Tok özellikle Pandemi sürecinde mesai kavramı tanımadan insanlarımıza hizmet veren İlçe Emniyet Amirliği personeline teşekkür etti.

AK PARTİ İL BAŞKANI MUMCU’DAN ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu,AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti.

MHP İLÇE BAŞKANI ÖKSÜZ’DEN ZİYARET

MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri hazırlamış oldukları çiçek ile birlikte Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek Emniyet görevlilerinin bu özel günlerini kutladılar.

ÇAYKARA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN ZİYARET

Çaykara İlçe Müftüsü Vahit Şenocak ve Müftülük personeli Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek İlçe Emniyet Amirliği personelinin bu özel günlerini kutladılar.ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Karaçam İlkokulu Ana Sınıfı öğrencileri Okul Müdürleri Fatih Kuvvetli ile birlikte İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek Polis Haftasının en anlamlı etkinliklerinden bir tanesini gerçekleştirdiler.



Anahtar Kelimeler: Emniyet Amirliği' Ziyaretçi Yağmuru

İlginizi Çekebilir