İlçe Olarak Bir Bütün Olmalıyız

İlçe Olarak Bir Bütün Olmalıyız

Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, Kurum amirleri ve muhtarlarla ilçenin sorunlarını masaya yatırdı.

Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, Kurum amirleri ve muhtarlarla ilçenin sorunlarını masaya yatırdı.

İlçemize atanıp, göreve başlayan Kaymakam Murat Yıldız, kurum amirleri ve Mahalle Muhtarları ile tanışmak, ilçe sorunlarını görüşmek üzere Müftülük toplantı salonunda bir araya gelerek gerçekleştirdiği toplantıda sorunsuz bir ilçe ile karşılaştı.

Önce kendisini  tanıttı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ilçenin genel profilini çizdikten sonra :
Çaykara Jandarma Böl. Komutanı ?İlçemiz Karakol Komutanı vekili, Üsteğmen Erkan Sonkaya ve Çaykara  Emniyet amiri, İlçemiz Emniyet amiri vekili  Komiser Yardımcısı, Gökbay Öksüz den ilçemizde  asayiş sorunu olmadığı ve huzurlu bir ilçe olduğunu öğrenerek mutlu oldu.

Tüm birim amirleri ve Mahalle Muhtarlarını dinleyerek  hem tanışmış hem de genel bilgilere  ulaşmış  oldu. İlçede kış mevsiminde  kısa süreli yol sorunları ve  elektrik kesintileri dışında  önemli sorun yaşanmadığı dile getirildi. Taşımalı öğretim uygulaması nedeniyle atıl durumda  olan mahalle okullarının nasıl değerlendirilebileceği üzerinde duruldu.

Kaymakam herkesi dinledikten sonra:  Tüm ülke  olarak ihtiyaç duyduğumuz  birlik ve beraberlik üzerine genel değerlendirme yaparak:

?İlçe olarak aynı birlik ve beraberliği sürdürmek ana prensibimiz olmalı. Biz hep birlikte olursak ilçemize daha güzel hizmetler kazandırırız. ? dedi.

Toplantı sonunda toplu fotoğraf çekildi. Eğitim Derneği Bürosuna gidilerek çay içildi. Derneğin faaliyetleri  hakkında kendisine açıklamalar yapıldı.

Haber:Fahri Düzenli



İlginizi Çekebilir