İlçe Emniyet Amirliğinde Nöbet Değişimi!

İlçe Emniyet Amirliğinde Nöbet Değişimi!

Dernekpazarı ilçe Emniyet Amirliğine Zafer Davarcı atandı

22.10.2014 tarihinde ilçemizdeki görevine başlayan Emniyet Amiri Servet Kuga´nın Adana´ya kendi isteğiyle yapılan tayininden boşalan emniyet amirliğimize Tunceli de görev yapan Komiser yardımcısı Zafer Davarcı atandı. 31.07.2015 de ilçemizdeki görevine başlayan

ZAFER DAVARCI KİMDİR?

05.08.1974 tarihinde İzmir´in Menderes ilçesi Oğlananası Köyünde doğdum. İlk ve Ortaokulu Köyümde, Lise tahsilimi ise İzmir´de tamamladım. Askerlik vazifemi 1994-1995 yılları arasında Manisa Kırkağaç´da yaptım. 1997 yılında İzmir Rüştü Ünsal Polis Okulundan mezun olarak İstanbul´da göreve başladım. 2010 yılında Amirliğe Geçiş Sınavını kazanarak tamamladığım 9 aylık kurs neticesinde Komiser Yardımcısı olarak Tunceli İline atandım. Tunceli İlinde 4 yıl görev yaptıktan sonra 2015 atama döneminde Trabzon Dernekpazarı İlçesine tayinim çıktı. Açık öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi mezunuyum. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Bugüne kadar Karadeniz Bölgesine hiç gelmemiştim. Hem insani hem de bu doğal güzellikleri tanımamış olmamın büyük bir kayıp olduğunu gördüm. Görev icabı da olsa geldiğim bu güzel ilçenin, bu kayıpların telafi için en uygun yer olduğunu düşünüyorum. Dernekpazarı´nın önde gelen özelliklerinden olan mevcut Huzur ve Güven ortamının korunarak çıtanın daha yükseklere çıkartılması önceliğim olacaktır.

İlçemiz ve bölgemizle ilgili ilk intibalarını bizimle paylaşan yeni emniyet amirimize başarılar dileriz..

Haber Kaynağı: Fahri Düzenli



İlginizi Çekebilir