İbrahim Ethem Aslanoğlu, Aday Adaylığını Açıkladı

İbrahim Ethem Aslanoğlu, Aday Adaylığını Açıkladı

İbrahim Ethem Aslanoğlu Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlerde Çaykara Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu.

31 Mart´ta yapılması planlanan yerel seçimler için Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 11 Kasım´da son bulması planlanan başvuru müracaatları AK Parti Genel Merkezi tarafından 16 Kasım tarihine kadar uzatılmıştı. 

Müracaatın son gününde aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk´a teslim eden İbrahim Ethem Aslanoğlu, Çaykara Belediyesi Başkanlığı aday adaylığı için ?ben de varım´ dedi. 

Çaykara Belediye Başkanlığı için AK Parti aday adayları, mevcut başkan Hanefi Tok, Betül Çakır, Namık Kemal Gedikoğlu, İbrahim Çelebi, Mehmet Çevik ve İbrahim Ethem Aslanoğlu´nun müracaatıyla birlikte 6 kişiye ulaştı. 

AK partiden aday adaylığı için resmi müracaatını yaptığını belirten  İbrahim Ethem Aslanoğlu, "Nüfusu küçük ama nüfuzu büyük olan bu ilçede doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirterek,? ilçemizin birçok sorunu var. Şehrin bütün dinamikleriyle hareket ederek ortak akılla hayallerimi süsleyen projelerimizi hayata geçirmek ve her alanda katkı sunmak için aday adayı oldum. Aday adayı olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Çıkmış olduğum bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyor, bu güzel yarışta yer almanın heyecanıyla, hemşerilerime selam sevgilerimi iletiyorum," dedi.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir