İbrahim Çelebi Çaykara İçin Bende Varım Dedi

İbrahim Çelebi Çaykara İçin Bende Varım Dedi

Trabzon Belediyesi İcra Takip Şube müdürü İbrahim Çelebi, AK Parti Çaykara Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde icra takip Şube Müdürü İbrahim Çelebi, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde Çaykara Belediye Başkanlığı için AK Patiden aday adayı olduğunu açıkladı. 

İbrahim Çelebi 2013 yerel seçimlerinde AK Parti Çaykara Belediye Başkan aday adaylığı süresince ortaya koyduğu projelerle uzun yıllar çalıştığı belediye birikimlerini kamuoyu ile paylaşmış ve büyük beğeni toplamıştı. 

Çaykara´da mevcut Başkan Hanefi Tok, Mehmet Çevik, Betül Çakır, Namık Kemal Gedikoğlu, ve İbrahim Çelebi´nin müracaatı ile birlikte AK Parti´nin aday aday sayısı 5´ya ulaştı./resimler/2018-11/14/1446407976657.jpgÇAYKARA´NIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

Bir turizm merkezi olan Çaykara´yı gelecek kuşaklara en iyi şekilde taşımak ve ilçemizin makûs talihini değiştirmek için aday adayı olduğunu ifade eden İbrahim Çelebi,? Çaykara için hazırladığım birçok proje ile yola çıktım. 70 yıl önce belediye olan İlçemiz; Siyaset, sanat, spor, iş dünyasında ve bürokraside birçok insan yetiştirmiş olmasına rağmen, hala önemli sorunlarını çözememiş noktasında kaldığını üzülerek ifade etmek istiyorum. Bu bağlamda; İlçemizi Trabzon Belediyesi´nde elde ettiğim deneyimlerimi doğup büyüdüğüm, memuriyetimin 12 yılını üst kademelerde çalışarak geçirdiğim Çaykara İlçeme hizmet için AK Parti´den aday adayı olmaya karar verdim. Aday adayı olan tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Bu hizmet yarışı için Rabbimden hayırlısını ve kolaylığını niyaz ediyorum." dedi. /resimler/2018-11/14/1447090945761.jpgİbrahim ÇELEBİ Kimdir.

1961 Yılında Çaykara Çambaşı mahallesinde doğdu. İlk ve Orta eğitimini Çaykara´da tamamladı. Yükseköğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini tamamladı. Aynı zamanda Anadolu üniversitesi Kamu yönetimi son sınıf öğrencisi. 1982 yılında Çaykara Belediyesinde yazı işleri Müdürü olarak çalıştı. 1988 yılında aynı kurumda mali hizmetler müdürü olarak görev yaptı.1994 yılında Trabzon Belediyesine tayın oldu. Trabzon Büyüşehir Belediyesinde Gelir Müdürü ve halan icra takip şube müdürü olarak çalışıyor. Çaykaraspor´da 6 yıla yakın asbaşkan olarak görev yaptı. Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma derneğinde halen başkan yardımcılığı görevinde bulunan İbrahim Çelebi evli ve 3 çocuk babası./resimler/2018-11/15/1029018582618.jpgHaber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir