Holaysa´lılar İstanbul´da Kahvaltıda Buluştu!

Holaysa´lılar İstanbul´da Kahvaltıda Buluştu!

İstanbul´da yaşayan Çaykara Yeşilalan ve Baltacılı mahalle sakinleri sabah kahvaltıda bir araya geldi.

İstanbul´da faaliyet gösteren Çaykara-Dernekpazarı Eğitim ve Kültür Derneğin yönetim kurulu üyesi Hanefi Yücel´in organizasyonunda sabah kahvaltısında bir araya gelen (Holaysa) Yeşilalan ve Baltacılı Mahalle sakinleri hasret gidererek mahalle sorunlarını masaya yatırdılar.  

İstanbul Akşemsettin Mh. Hissedar Sk. No : 18/3 Fatih adresinde bulunan Çaykara-Dernekpazarı Eğitim ve Kültür Derneği lokalinde yapılan sabah kahvaltısına, başta İstanbul olmak üzere civar illerden gelen Yeşilalan ve Baltacılı mahalle sakinleri katıldı. 

Toplantıda, Holaysa´nın sorunlarıyla birlikte özellikle Yeşilalan Merkez Camii´ndeki eksiklikler gündeme getirilerek en kısa sürede bunların giderilmesi konusunda karar alındı. Toplantıya katılanlar tek tek söz alarak Mahalle sorunlarını dile getirdiler./resimler/2016-3/27/1408024013627.jpgSORUNLARIMIZI TARTIŞTIK

Bundan sonra periyodik aralıklarla Kahvaltı programları ile bir araya gelmeyi planladıklarını dile getiren Çaykara-Dernekpazarı Eğitim ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi Hanefi Yücel, ?İstanbul´da Mahalle sakinlerimiz arasındaki dayanışmayı, yardımlaşmayı güçlendirmek için böyle bir kahvaltı düzenledik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ettiler. Bizi kırmadılar. Kültürümüze sahip çıkmak hem de Mahallelerimizdeki sorunları masaya yatırmak için görüş alışverişinde bulunduk. Güzel bir ortamda hasret giderdik,?dedi.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir